Babor Doc Lif Collagen Boost Infusion (serum)

Infuzija Collagen Boost je zasnovana kot 4-tedenska nega za izboljšanje čvrstosti kože. Vsebuje raztopino tripeptida-1 za povečanje proizvodnje kolagena. ECM-Protect s protitlikacijskim delovanjem zmanjša razgradnjo elastinskih vlaken, karnozin pa stabilizira strukturo kolagena.

103,99

Dodaj na seznam želja Adding to wishlist Dodajte na seznam želja

Infuzija Collagen Boost je zasnovana kot 4-tedenska nega za izboljšanje čvrstosti kože. Vsebuje raztopino tripeptida-1 za povečanje proizvodnje kolagena. ECM-Protect s protitlikacijskim delovanjem zmanjša razgradnjo elastinskih vlaken, karnozin pa stabilizira strukturo kolagena. Popravi gube in povešeno tkivo, tako da je koža bolj gladka in čvrsta ter ji daje bolj mladosten videz.

  • Utrjevalni serum s tripeptidom-1.
  • Zmanjša razgradnjo elastinskih vlaken.
  • Zasnovan za 4-tedensko zdravljenje. 
Brand

Vsebina pakiranja

28 ml

Vrsta izdelka

Serum

Uporaba:

Uporabite zvečer, po čiščenju. Nanesite 2 dolžini pipete na obraz, vrat in dekolte in vmasirajte v kožo. Nato nanesite vlažilno kremo.

INCI sestavine:

AQUA, BUTYLENE GLYCOL, PROPYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, XANTHAN GUM, CARNOSINE, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CARBOMER, CITRIC ACID, VITIS VINIFERA LEAF EXTRACT, PASSIFLORA INCARNATA FLOWER EXTRACT, RIBES NIGRUM LEAF EXTRACT, TRIPEPTIDE-1, DEXTRAN.