Derma-Luxe HAIR Shampoo 3 in 1 for men (Body, hair & beard), šampon 3 v 1 za moške (za telo, lase in brado)

Vsestranski šampon za telo, lase in brado, ki učinkovito očisti telo ter poživi lase in brado.

17,89

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Vsebina pakiranja

200 ml

TAKO VSESTRANSKI KOT JE LAHKO LE PRAVI MOŠKI

Derma-Luxehair šampon 3v1 je vsestranski šampon za telo, lase in brado, ki učinkovito očisti telo ter poživi lase in brado. Njegova edinstvena sestava zagotavlja izredno delovanje že po prvem nanosu. Zaradi biorazgradljivih sestavin je šampon kljub učinkovitosti izredno nežen, zato je priporočljiv za pogosto umivanje oz. vsakodnevno uporabo.  Šampon zaradi izbranih sestavin kožo nežno neguje in jo naredi mehkejšo, vašim lasem ter bradi pa nudi regeneracijo od korena do konic.

IZBRANE SESTAVINE ZA UČINKOVITO A HKRATI NEŽNO DELOVANJE

V Derma-Luxehair šampon 3v1 smo dodali le izbrane sestavine, ki dokazano delujejo, pri tem pa ne poškodujejo lase, kože ali brade niti ob pogostem umivanju. Še več, z vsakim pranjem bodo vaši lasje in brada močnejši, prožnejši in sijoči.

DERMA-LUXEHAIR ČISTILNI ŠAMPON VSEBUJE BIORAZGRADLJIV ČISTILNI ČUDEŽ

Izbrali smo biorazgradljiv čistilni čudež natrijev lavril sarkozinat, ker je zelo blag a hkrati tudi zelo učinkovit. Še več, izvira iz sarkozina, aminokisline, ki se naravno pojavlja v telesu. Deluje tako, da pritegne odvečno olje in umazanijo ter tako nežno odstrani umazanijo z las, brade in telesa. Zlahka se spere z vodo.

ŠAMPON LAHKO UPORABLJATE VSAK DAN

Šampon je primeren za vsakodnevno uporabo. Z nežnimi krožnimi gibi vmasirajte šampon v lase in brado. Izbrana kombinacija sestavin nežno a temeljito odstranjuje umazanijo iz las in brade. Za boljši rezultat, pustite delovati 1 min. Lase in brado dobro sperite.

Uporaba:

Nanesite na mokre lase, lasišče, telo, obraz in brado in masirajte, da nastane pena. Temeljito sperite s toplo vodo.