Derma-Luxe HAIR Extra care Shampoo, blagi negovalni in čistilni šampon za lase

Izbrana kombinacija sestavin učinkovito in zelo nežno odstranjuje nečistoče  z las in lasišča. Zaradi svoje inovativne formule je Derma-Luxehair čistilni šampon primeren za vse tipe las ter za vsakodnevno pranje las. Že po prvem pranju izboljša strukturo lasu in jih naredi vidno bolj sijoče. 

16,89

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Vsebina pakiranja

200 ml

DERMA-LUXEHAIR ČISTILNI ŠAMPON ŽE PO PRVEM PRANJU IZBOLJŠA STRUKTURO LAS IN JIH NAREDI VIDNO SIJOČE

Izbrana kombinacija sestavin učinkovito in zelo nežno odstranjuje nečistoče  z las in lasišča. Zaradi svoje inovativne formule je Derma-Luxehair čistilni šampon primeren za vse tipe las ter za vsakodnevno pranje las. Že po prvem pranju izboljša strukturo lasu in jih naredi vidno bolj sijoče. 

INOVACIJA Z BIORAZGRADLJIVIMI SESTAVINAMI

Največja težava pri učinkovitih čistilnih šamponih je, da so lahko zelo agresivni, zato smo za Derma-Luxehair čistilni šampon izbrali izključno sestavine, ki so hkrati učinkovite a tudi nežne ter prijazne do narave. Ključna prednost Derma-Luxehair čistilnega šampona, ki razveseljuje uporabnike, je dejstvo, da šampon lase zelo nežno očistiodstranjuje tudi oljaostanke gelov in laka, pri tem pa las ne poškoduje. Po vsakem pranju je struktura lasu močnejša, lasje pa so vidno bolj sijoči.

DERMA-LUXEHAIR ČISTILNI ŠAMPON VSEBUJE BIORAZGRADLJIV ČISTILNI ČUDEŽ

Izbrali smo biorazgradljiv čistilni čudež natrijev lavril sarkozinat, ker je zelo blag a hkrati tudi zelo učinkovit. Še več, izvira iz sarkozina, aminokisline, ki se naravno pojavlja v telesu. Deluje tako, da pritegne odvečno olje in nečistoče in ju nežno odstrani z las z emulgiranjem, zato se tudi zlahka spere z vodo. Poleg izredne učinkovitosti pri temeljitem čiščenju las, se je pokazalo, da redna uporaba Derma-Luxehair čistilnega šampona izboljša videz las (še posebej se vidi razlika pri poškodavnih konicah) ter poveča njihov sijaj.

Uporaba:

Šampon lahko uporabljate vsak dan. Šampon nanašajte na mokre lase. Z nežnimi krožnimi gibi vmasirajte šampon v lasišče in po laseh. Izbrana kombinacija sestavin nežno a temeljito odstranjuje umazanijo iz las in lasišča. Za boljši rezultat pustite delovati 1 minuto. Lase in lasišče dobro sperite. Priporočamo uporabo Derma-Luxehair regeneratorja.