Derma-Luxe HAIR Roller, iglični valjček za lasišče

Za globinsko masažo lasišča, z mikro iglicami stimulira mirujoče lasne mešičke in spodbuja rast novih las.

37,89

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
IGLIČNI VALJČEK ZA MASAŽO LASIŠČA S POMOČJO 540 IGLIC AKTIVIRA RAST LAS

Iglični valjček za masažo lasišča oz. Derma-Luxehair roller s pomočjo 540 iglic, dolžine 0.50 mm, narejenih iz titana, stimulira mirujoče lasne mešičkeregenerira in spodbuja rast las ter hkrati pospeši in izboljša absorpcijo kozmetičnih izdelkov, ki so namenjeni negi lasišča, v kožo.

KAKO DELUJE IGLIČNI VALJČEK ZA GLOBINSKO MASAŽO LASIŠČA?

Iglični valjček za masažo lasišča z iglicami prebije do globljih plasti kože na predelu lasišča in pospeši mikrocirkulacijo oz. boljšo prekrvavitev.

S pomočjo igličnega valjčka Derma-Luxehair serum za lasišče prodre še globlje v lasne mešičke in povečuje njegovo učinkovitost za dosego maksimalnih rezultatov.

Iglični valjček za masažo lasišča se nahaja v elegantno oblikovani embalaži, v katero ga lahko varno pospravite in brezskrbno vzamete s seboj na pot.

Držalo igličnega valjčka za lasišče ter embalaža sta izredno prijetna, mehka in žametna na dotik.

ANTIBAKTERIJSKO ČISTILO DERMA-LUXEHAIR CLEANSER

Antibakterijsko čistilo Derma-Luxehair Cleanser je zasnovano za učinkovito čiščenje igličnega valjčka in drugih kozmetičnih pripomočkov (pinceta, uvijalec za trepalnice ipd.).

Antibakterijsko čistilo je izredno enostavno za uporabo. Predmet, ki ga želite razkužiti, popršite ter počakajte 10 do 15 sekund, da se posuši.

Zaradi praktične embalaže ga lahko vzamete s sabo kamorkoli greste.

Uporaba:

Pred in po uporabi igličnega valjčka za masažo lasišča obvezno razkužite z antibakterijskim čistilom Derma-Luxehair Cleanser. Popršite iglice ter počakajte 10 do 15 sekund, da se posušijo. Z igličnim valjčkom pričnite masirati predel brade v vse tri smeri ( navpično, vodoravno in diagonalno), celoten postopek naj ne traja več kot 3-5 minut. Priporočena uporaba igličnega valjčka za masažo lasišča je 1x do 2x tedensko, saj koža potrebuje čas, da se regenerira. Ne uporabljajte ga na poškodovani, razdraženi in na problematični koži. Pritisk igličnega valjčka za masažo lasišča na kožo naj bo blag, ne sme povzročati bolečin. Igličnega valjčka za masažo lasišča iz higienskih razlogov ne delite z drugo osebo. Ko iglice igličnega valjčka za masažo lasišča niso več dovolj ostre, da bi prodrle v kožo, je čas za menjavo valjčka. Priporočamo menjavo na 6 mesecev.