Derma-Luxe BROW Serum za nego obrvi

Prvi serum za rast obrvi. Za naravno goste in močne obrvi že v 30 dneh. Aktivne učinkovine Derma-Luxebrow seruma negujejo vaše obrvi, jih krepijospodbujajo rast tudi na mestih, kjer ste jih prepulile in tako pomagajo pri odpravljanju nepravilnosti preteklega asimetričnega oblikovanja obrvi.

42,89

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Vsebina pakiranja

2ml

DERMALUXE BROW Serum za nego obrvi
OBNOVITE, POPRAVITE IN SPODBUDITE RAST OBRVI TUDI NA MESTIH, KJER STE JIH PREPULILE
  • Inovativni Derma-Luxebrow serum za rast obrvi je zasnovan z uporabo močne in klinično testirane tehnologije, ki oživi obrvi z globinsko stimulacijo dlačnih mešičkov.
  • Edinstvena formula iz kompleksa aminokislinhranljivih snovivitaminov skupine Bvitamina E in antioksidantov vidno pospeši rast obrvi, jih okrepi, zgosti in neguje.
  • Formula vključuje tudi Isopropyl Cloprostenate, klinično preizkušeno učinkovino, ki dokazano izboljšuje strukturo obrvi, podpira njihovo obnavljanje in pospešuje rast obrvi.
TUDI VAŠE OBRVI SO LAHKO NARAVNO GOSTE IN MOČNE, BREZ ZAMUDNEGA ZARISOVANJA
  • V kliničnih testih je uporaba seruma za rast obrvi Derma-Luxebrow vplivala na izboljšanje videza gostote obrvi, zaradi česar so bile obrvi videti polnejše, gostejše in temnejše.
  • Serum za rast obrvi Derma-Luxebrow s svojo inovativno formulo ne le zgosti vaše obrvi temveč tudi preprečuje izpadanje obrvi in njihovo lomljenje.
  • Serum za rast obrvi Derma-Luxebrow je varen tudi za tiste z občutljivo kožo.

Mnenja uporabnic

Sara P.:
“Moje obrvi so bile zaradi pretirenega puljenja že čisto tanke in redke. Po priporočilu prijateljice pa sem pričela uporabljati Derma-Luxebrow serum. Rezultati so bili vidni zelo hitro. Zadovoljno lahko priznam, da so moje obrvi ponovno polne in močne.”

Maja K.:
“Z rezultati uporabe Derma-Luxebrowa sem izjemno zadovoljna. Moje obrvi so spet goste. Priporočam ga vsem, ki želijo imeti lepe obrvi.”

DERMA-LUXEBROW SERUMU ZA RAST OBRVI ZAUPA ŽE VEČ KOT 50.000 ZADOVOLJNIH UPORABNIC

“Po 1,5 mesecu so mi spet začele rasti obrvi. Prej sem si jih 10 let pulila in so res bile redke. To je čudež.” Simona, 11. 2. 2021 (ocena 5)

Struktura obrvi se razlikuje od strukture trepalnic, zato je zelo pomembno, da izberete serum, kjer so učinkovine posebej izbrane za krepitev vaših obrvi, ki se začne že v globini dlačnega mešička. Derma-Luxebrow serum za rast obrvi je prvi serum na tržišču, ki je namenjen izključno negi in rasti obrvi in je zaradi tega dokazano učinkovit.

Aktivne učinkovine Derma-Luxebrow seruma negujejo vaše obrvi, jih krepijospodbujajo rast tudi na mestih, kjer ste jih prepulile in tako pomagajo pri odpravljanju nepravilnosti preteklega asimetričnega oblikovanja obrvi.

V SAMO 4 TEDNIH BOSTE OPAZILE PRVE REZULTATE, GOSTEJŠE IN MOČNEJŠE OBRVI

Derma-Luxebrow serum za rast obrvi enostavno nanesite le enkrat dnevno. Priporočamo zvečer, ker je faza rasti dlak ponoči hitrejša. Za najboljše rezultate uporabljajte Derma-Luxebrow serum za rast obrvi vsak dan vsaj 60 dni, potem pa vzdržujte želeno stanje vsak drugi ali tretji dan.

Za hitrejši in še boljši učinek priporočamo uporabo Derma-Luxebrow krtačke 2v1 za piling in definiranje obrvi.

Uporaba:

Pred uporabo Derma-Luxebrow seruma za rast obrvi si očistite predel okoli obrvi. Derma-Luxebrow serum za rast obrvi nanesite na očiščeno in suho kožo tik pod lokom obrvi in/ali na ostalih področjih, kjer so obrvi tanke in redke. Pri nanašanju Derma-Luxebrow seruma za rast obrvi je potrebno paziti, da tekočina ne steče v oko.

Derma-Luxebrow serum za rast obrvi nanašamo enkrat dnevno, najbolje zvečer. Pogostejša uporaba ni potrebna, saj aktivna formula Derma-Luxebrow seruma za rast obrvi zagotavlja vse potrebne aktivne učinkovine za uporabo samo enkrat dnevno. Ko dosežete želene rezultate, je za ohranjanje videza polnih in gostih obrvi priporočljivo, da Derma-Luxebrow serum uporabljate 1-2 krat na teden.

Opozorila:

Pri nanašanju Derma-Luxebrow seruma za rast obrvi je potrebno paziti, da tekočina ne steče v oko.

Posebno opozorilo:

Vse učinkovine so skrbno izbrane, preverjene, dokazano učinkovite in varne za uporabo! Izdelek ni testiran na živalih.

INCI sestavine:

Aqua, Glycerin, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Panthenol, Vitis Vinifera Seed Extract, Sodium Lactate, Sodium PCA, Proline, Faex Extract, Phenoxyethanol, Panax Ginseng Root Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Sodium Hyaluronate, Niacinamide, Arbutin, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Sodium Benzoate, Hydroxyethylcellulose, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Polysorbate 20, Sorbitol, Isopropyl Cloprostenate (and) Alcohol