Derma-Luxe Activeluxe Day cream, dnevna krema za obraz

Izjemno bogata s skvalanom ter orehovim oljem, ki obnavljajo vitalno hidracijo kože in jo ščitijo skozi ves dan.

  • Globinsko nahrani in navlaži kožo
  • Izboljšuje tonus kože
  • Zmanjšuje pojav tako drobnih kot globokih gubic, hkrati pa kožo ohranja napeto in ji vrača mladostni sijaj

39,89

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Vsebina pakiranja

50 ml

Tip kože

Blagovne znamke

ACTIVE LUXE DNEVNA KREMA ZA OBRAZ Z EKSTRAKTI BUČNIH SEMEN

Hidratantna dnevna krema Active Luxe edina na trgu vsebuje ekstrakta iz bučnih semen, bučno olje (INCI: Cucurbita Peppo Oil) in ekstrakt bučnih semen (INCI: Cucurbita Peppo Seed extract) izjemno bogat s skvalanom, ter orehovo olje, ki obnavljajo vitalno hidracijo kože in jo ščitijo skozi ves dan. Koža je kljub uporabi ličil navlažena, gladka in revitalizirana. Ravno zato se izvrstno obnese kot podlaga za make up. Primerna je za vse tipe kože za vsakodnevno uporabo, v vseh letnih časih.

ZNANSTVENA INOVACIJA ZA POPOLNO HIDRACIJO IN ZAŠČITO

Edinstvena kombinacija ekstraktov iz bučnih semen, izjemno bogatih s skvalanom, zagotavlja popolno hidracijo in zaščito kože skozi ves dan. V sodelovanju s fakulteto za farmacijo in katedro za farmacevtsko biokemijo smo razvili in optimizirali tehnološki postopek ekstrakcije bučnih semen s pomočjo superkritičnega CO2. Na ta način smo pridobili najbolj čiste in 100% aktivne učinkovine, ki so najbolj vroče sestavine lepotne rutine. Eden od teh je skvalan, ki popravlja porušeno funkcijo lipidne bariere in preprečuje dehidracijo kože.

3 IZJEMNE SESTAVINE, KI DNEVNO HRANIJO IN ŠČITIJO VAŠO KOŽO

CO2 ekstrakt bučnih semen (INCI: Cucurbita Peppo Seed extract): ekstrakt je izjemno bogat s skvalenom, ki se na zraku spremeni v skvalan. Je gosta tekočina podobna olju, ki se hitro vpija v kožo in na njej pušča svilnat občutek. Kožo mehča in izboljšuje njeno strukturo, hkrati pa popravlja porušeno funkcijo hidro-lipidne bariere in preprečuje dehidracijo kože. Uporabljamo ga pri suhi in dehidrirani koži.
Bučno olje – (INCI: Cucurbita Peppo Seed Oil): Olje na koži skrbi za obnavljanje porušene hidro – lipidne bariere in zmanjšuje transepidermalno izgubo vode. Izboljšuje zaščitno funkcijo povrhnjice (epidermisa) in tako kožo ščiti pred zunanjimi dejavniki. Deluje regenerativno in ohranja normalno funkcijo hidro-lipidne bariere. Bučno olje je zato idealno za suho, izsušeno in grobo kožo. Koristilo bi tudi zreli koži, zato ga lahko dodajamo v anti-age izdelke.
Orehovo olje (INCI: Juglans Regia Seed Oil): Orehovo olje je pomembna sestavina kozmetičnih izdelkov. Zaradi vsebnosti vitamina E, je odlično za uporabo pri izdelkih proti staranju kože. Olje na koži ustvari zaščitni sloj, ki preprečuje izgubo vode.

Uporaba:

Nanesite na očiščeno in suho kožo.