Serum z vitaminom C, Dermaceutic Tri Vita C30

Izjemno koncentriran serum z vitaminom C, za izboljšanje znakov staranja

78,75

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Tip kože

,

Blagovne znamke

Starosti

, ,

Država izvora

Francija

Distributer

PROSKIN, svetovanje, izobraževanje in trgovina, Jerneja Kušar s.p.

Vsebina pakiranja

30 ml

Izjemno koncentriran serum s 30% vitamina C in združenimi kar 3 inovativnimi oblikami vitamina C, ki delujejo na različnih stopnjah oksidacije, ki je odgovorna za staranje kože. Tri vita C30 je izjemno močna in globinska nega kože, ki daje izjemne rezultate. Tri Vita C30 za pomlajeno, zdravo in sijočo kožo. Uporaba: Nanesemo zvečer samostojno ali v kombinaciji z Drmaceutic dnevno kremo. Izognite se direktnemu kontaktu z očmi ali sluznice. Med uporabo Tri Vita C30 priporočamo, da se izogibate soncu in zaščitite kožo z visokim zaščitnim faktorjem.

Opozorila:

Ponudnik ne odgovarja za škodo ter eventualne zdravstvene težave, ki bi uporabniku nastale, ker je ponudniku pri nakupu posredoval napačne, lažne, nepopolne ali neažurne podatke, ki se nanašajo na uporabnika.

Posebno opozorilo:

Posebno opozorilo: Zaradi visoke koncentracije aktivnih sestavin, se v izogib neželenim reakcijam pred nakupom tega Dermaceutic izdelka posvetujte pri našem strokovnjaku. za kožo.

INCI sestavine:

Water (Aqua), Propylene Glycol, Ascorbic Acid, Alcohol Denat., Cyclopentasiloxane, Methylpropanediol, PVP, Dimethicone, Ascorbyl Methylsilanol Pectinate, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Tocopheryl Acetate, Ethyl Ferulate, Tocopherol, Ferulic Acid, Ascorbyl Palmitate, Sphingolipids, Phospholipids, Sodium Pca, Magnesium Pca, Zinc PCA, Manganese PCA, Dimethicone Crosspolymer, Xanthan Gum, Aminomethyl Propanol, Camphor, Potassium Sorbate, Sodium Citrate, Lecithin, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Ethylhexylglycerin, Pentylene Glycol, Phenoxyethanol, Disodium EDTA.