Pomiritvena krema, Dermaceutic Panthenol Ceutic

Panthenol Ceutic je izjemno pomirjevalna in hranljiva krema za obnavljanje kože. Posebej priporočljiva je po vseh močnih estetskih postopkih.

30,90

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Stanje kože

, ,

Blagovne znamke

Starosti

, ,

Država izvora

Francija

Distributer

PROSKIN, svetovanje, izobraževanje in trgovina, Jerneja Kušar s.p.

Vsebina pakiranja

30 g

Tip kože

Panthenol Ceutic je izjemno pomirjevalna in hranljiva kremaza obnavljanje kože. Posebej priporočljiva je po vseh močnih estetskih postopkih. 5% Pantenol in 1% Bisabolol kožo obnavljata in takoj pomirita, Vitamin E deluje antioksidativno, Karitejevo maslo in čebelji vosek pa kožo izdatno nahranita. Panthenol Ceutic je še posebej primeren za občutljive, suhe in zelo suhe kože ter odlična krema v mrzlih zimskih dneh. Uporabimo jo lahko za rdečice, srbečice, razpoke, manjše vreznine, opekline…

Uporaba:

Uporabimo kadarkoli želimo kožo pomiriti ali nahraniti. Uporabimo lahko zjutraj in zvečer.

Opozorila:

Ponudnik ne odgovarja za škodo ter eventualne zdravstvene težave, ki bi uporabniku nastale, ker je ponudniku pri nakupu posredoval napačne, lažne, nepopolne ali neažurne podatke, ki se nanašajo na uporabnika.

INCI sestavine:

Mineral Oil/Paraffinum Liquidum, Microcrystalline Wax/Cera Microcristallina, Paraffin, Panthenol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Beeswax/Cera Alba, Bisabolol, Lanolin, Tocopheryl Acetate.