Pena z glikolno kislino, Dermaceutic Foamer 5

Foamer 5 je nežna čistilna pena in piling v enem, primerna za vsakodnevno čiščenje obraza.

45,90

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Stanje kože

, , , , , ,

Blagovne znamke

Starosti

, , ,

Država izvora

Francija

Distributer

PROSKIN, svetovanje, izobraževanje in trgovina, Jerneja Kušar s.p.

Vsebina pakiranja

100 ml

Tip kože

, , ,

Foamer 5 je nežna čistilna pena in piling v enem, primerna za vsakodnevno čiščenje obraza. Vsebuje 5% glikolne kisline s katero odstranimo nečistočo, loj in odmrle celice na povrhnjici kože. Kožo pripravi na nadaljnjo nego in jo naredi svilnato gladko. Brez parabenov in parfumov. Primerna za vse tipe kože. Uporaba: Manjšo količino nanesete na suh obraz, pustite delovati 2 minuti in temeljito sperete z vodo. Uporabimo zjutraj in/ali zvečer. V kolikor začutite pretirano ščemenje prenehajte z uporabo. Odsvetujemo uporabo na iritirani, izredno tanki in razpokani koži. Izognite se predelu okrog oči. Izognite se izpostavljanju soncu.

Opozorila:

Ponudnik ne odgovarja za škodo ter eventualne zdravstvene težave, ki bi uporabniku nastale, ker je ponudniku pri nakupu posredoval napačne, lažne, nepopolne ali neažurne podatke, ki se nanašajo na uporabnika.

INCI sestavine:

Water (aqua), Glycolic acid, Glycerin, Cocamidopropyl betaine, Sodium hydroxide, Polysorbate 80, Propylene glycol, Sodium laureth sulfate, Methylpropanediol, Glycyrrhetinic acid, Dipotassium glycyrrhizate, Cocamidopropyl betainamide mea chloride, Potassium sorbate, Cocamidopropyl dimethylamine, Citric acid, Methylisothiazolinone, ci 15985 (yellow 6), ci 19140 (yellow 5).