Curaprox Enzycal 950, zobna pasta Enzycal 950 s fluoridi

Dvojna zaščita pred zobno gnilobo zahvaljujoč natrijevemu fluoridu in encimom – za povečanje naravne, zaščitne moči vaše sline.

6,69

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Vsebina pakiranja

75 ml

Izredno blaga

Običajna vsebnost natrijevega fluorida: 950 p.p.m. Dvojna zaščita pred zobno gnilobo zahvaljujoč natrijevemu fluoridu in encimom – za povečanje naravne, zaščitne moči vaše sline. RDA 30: zelo nežna. Primerna za vso družino – za otroke od 2 let naprej. Proizvedeno v Švici.

Blago je zdaj močno: zobna pasta čisti, ne da bi poškodovala, in krepi z encimi.

Vse snovi, ki bi utegnile biti škodljive, so bile izločene. Namesto tega pasta podpira zaščitno funkcijo sline. Enzycal ne vsebuje agresivnih snovi. Agresivno penilo, natrijev lavrilsulfat (SLS), ki je v večini zobnih past, je bilo zamenjano z nevtralnim. Vsebnost eteričnih olj, kot je mentol, je bilo zmanjšano na najnižjo možno raven. Nizek je tudi RDA indeks. V nasprotju s tem Enzycal vsebuje tri encime, ki so že prisotni v slini – ta čudežna tekočina za ustno higieno lahko celo popravi zobno sklenino. Encimi v Enzycalu še krepijo njeno zaščitno in obnovitveno funkcijo, pasta pa preprečuje tudi občutek suhih ust. Enzycal tako zagotavlja zdrave zobe, dlesni in usta. Njen okus je tako blag, kot je dejansko blaga pasta sama – tako blaga, da celo pomaga preprečevati razjede v ustih.

  • Brez penila SLS: nežna do ustne sluznice
  • Vsebuje encime: krepi naravno zaščitno funkcijo sline, spodbuja remineralizacijo in preprečuje občutek suhih ust
  • Prijazna do sklenine: praktično brez abrazivnega učinka (RDA 30)
  • Zaščita pred kariesom zaradi lahko dostopnega natrijevega fluorida
  • Prijetno blagega okusa
  • Opazno manj oblog in zobnega kamna
  • 950 p.p.m. natrijevega fluorida
  • Primerno tudi za uporabo s sonično zobno ščetko
Uporaba:

Lahko se uporablja kot običajna zobna pasta brez omejitev.

INCI sestavine:

Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, Steareth-20, Titanium Dioxide, Aroma, Sodium Hydrogenphosphate, Carrageenan, Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Fluoride, Sodium Benzoate, Sodium Saccharin, Potassium Thiocyanate, Glucose oxidase, Amyloglucosidase, Lactoperoxidase.