Curaprox Enzycal 1450 S Fluoridi, zobna pasta z ekstra natrijev fluorid

Dvojna zaščita pred zobno gnilobo zahvaljujoč natrijevemu fluoridu in encimom – za povečanje naravne, zaščitne moči vaše sline.

6,69

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Vsebina pakiranja

75 ml

Ekstra sveža

Ekstra natrijev fluorid: 1450 p.p.m. Dvojna zaščita pred zobno gnilobo zahvaljujoč natrijevemu fluoridu in encimom – za povečanje naravne, zaščitne moči vaše sline. RDA 60: zmerna abrazivnost. Primerno za starejše od 6 let. Proizvedeno v Švici.

Vse snovi, ki bi utegnile biti škodljive, so bile izločene. Namesto tega pasta podpira zaščitno funkcijo sline. Enzycal ne vsebuje agresivnih snovi. Agresivno penilo, natrijev lavrilsulfat (SLS), ki je v večini zobnih past, je bilo zamenjano z nevtralnim. Vsebnost eteričnih olj, kot je mentol, je bilo zmanjšano na najnižjo možno raven. Nizek je tudi RDA indeks. V nasprotju s tem Enzycal vsebuje tri encime, ki so že prisotni v slini – ta čudežna tekočina za ustno higieno lahko celo popravi zobno sklenino. Encimi v Enzycalu še krepijo njeno zaščitno in obnovitveno funkcijo, pasta pa preprečuje tudi občutek suhih ust. Enzycal tako zagotavlja zdrave zobe, dlesni in usta. Tako nežna, da celo pomaga preprečevati razjede v ustih.«

  • Brez penila SLS: nežna do ustne sluznice
  • Vsebuje encime: krepi naravno zaščitno funkcijo sline, spodbuja remineralizacijo in preprečuje občutek suhih ust
  • Nizkoabrazivna zobna pasta prijazna do sklenine (RDA 60)
  • Zaščita pred kariesom zaradi lahko dostopnega natrijevega fluorida
  • Nizka vsebnost mentola
  • Opazno manj oblog in zobnega kamna
  • 1450 p.p.m. natrijevega fluorida
  • Primerno tudi za uporabo s sonično zobno ščetko
Uporaba:

Lahko se uporablja kot običajna zobna pasta brez omejitev.

INCI sestavine:

Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, Steareth-20, Titanium Dioxide, Aroma, Sodium Hydrogenphosphate, Carrageenan, Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Fluoride, Sodium Benzoate, Sodium Saccharin, Potassium Thiocyanate, Glucose oxidase, Amyloglucosidase, Lactoperoxidase.