Raztopina za vaginalno izpiranje Vidermina CLX

Vidermina CLX enodozirna raztopina za vaginalno izpiranje s kislim pH, pomaga preprečevati vaginalna vnetja.

18,69

Dodaj na seznam želja Adding to wishlist Dodajte na seznam želja

VIDERMINA CLX ENODOZIRNA RAZTOPINA 140ML x 5 odmerkov

Vidermina CLX enodozirna raztopina za vaginalno izpiranje s kislim pH, pomaga preprečevati vaginalna vnetja. Učinkovito vaginalno izpiranje omogoča mehka plastenka z upogljivo kanilo, ki se lahko vrti okoli svoje osi.

S svojo aktivno formulo s klorheksidinom (0,2%) učinkovito deluje zaviralno na glavne povzročitelje vaginalnih vnetij, tako bakterijskih kot glivičnih.

Ravno to je močna prednost linije Vidermine CLX, da ni pomembena vrsta povzročitelja, saj enako učinkovito deluje na glivične povzročitelje vaginitisov, kot bakterijske povzročitelje vaginoz.  Ne deluje pa zaviralno na Laktobacile, ki so nujni za zdravje vaginalne sluznice.

Poleg klorheksidina vsebuje še Ognjič (Calendula officinalis), Modri glavinec (Cornflower) in Njivsko preslico (Equisetum), ki krepijo učinkovitost raztopine, blažijo vnetje in obnavljajo sluznico.

Država izvora

Italija

Distributer

Pharmagea d.o.o.

Vsebina pakiranja

140ml x 5 odmerkov

Brand

Uporaba:

Na vrhu plastenke odlomite varnostni pokrovček.
Izvlecite kanilo do končnega položaja (se zaskoči).
Kanilo primerno usmerimo in jo nežno vstavimo v nožnico. Plastenko počasi in postopomastiskamo, dokler ni povsem prazna.
Če raztopina ne izteka, preverite, če je kanila izvlečena do končnega položaja.

POGOSTOST UPORABE: 1 izpiranje na dan, 5 zaporednih dni ali po nasvetu zdravnika.

INCI sestavine:

Aqua, Glycerin, PEG-8, Polysorbate 20, Chlorhexidine Digluconate (0,2%), PEG-7 Glyceryl Cocoate, Calendula officinalis Flower Extract, Equisetum arvense Leaf Extract, Centaurea cyanus Flower Extract, Propylene Glycol, Lysine.