Neostrata RESURFACE Foaming Glycolic Wash, čistilna in piling pena

Najmočnejšo čistilno sredstvo, ki je namenjeno nežnemu odstranjevanju odmrle kože, čiščenju zamašenih por, spodbujanju celične obnove in pripravi kože na sprejem blagodejnih učinkov nadaljnje nege.

35,99

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Stanje kože

, ,

Blagovne znamke
Vsebina pakiranja

125 ml

Tip kože

Visoko koncentrirano čistilo za obraz je namenjeno vsem, ki želijo globoko čiščenje kože in že imajo izkušnje z uporabo AHA kislin. Visoko koncentrirana pena za čiščenje obraza z 18-%glikolno kislino zgladi površino kože. Sestavljena je iz 18-% glikolne in 2-% laktobionske kisline za nežno luščenje, čiščenje in odpiranje por, stimulacijo obnavljanja kože in optimalno pripravo kože na kreme, ki jih nanesete po čiščenju. Zaradi kombinacije teh dveh kislin uporaba čistila možno zmanjšuje draženje kože. Ne vsebuje mila, dišav, barvil in PABA. Ni primerna za paciente z občutljivo kožo.

  • 18-% glikolna kislina zgladi površino kože.
  • Sestavljena je iz 18-% glikolne in 2-% laktobionske kisline za nežno luščenje, čiščenje in odpiranje por, stimulacijo obnavljanja kože in optimalno pripravo kože na kreme, ki jih nanesete po čiščenju.
  • Visoko koncentrirano čistilo za obraz vsebuje glikolno in laktobionsko kislino, kar v kombinaciji zmanjšuje draženje kože.
  • Ni primereno za paciente z občutljivo kožo.
  • Visoko koncentrirana pena za čiščenje obraza brez mila, dišav, barvil in PABA.
Uporaba:

Zjutraj in / ali zvečer.

Opozorila:

Pri osebah, ki imajo težave s pogostimi vnetji na koži ali imajo težave z draženjem kože na obrazu, pred uporabo kreme, ki vsebujejo višje koncentracije AHA in sadnih kislin priporočamo, da se najprej posvetujejo z izbranim dermatologom.

Posebno opozorilo:

Samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se stiku z očmi; v primeru stika, temeljito izperite z vodo. V primeru draženja se posvetujte z zdravnikom ali prekinite z uporabo. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

INCI sestavine:

Aqua (Voda), Glycolic Acid, PEG-8, Alcohol Denat., Arginine, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Ammonium Hydroxide, Lactobionic Acid, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Butylene Glycol, Polysorbate 20, Propylene Glycol, Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract, Methylparaben, Chlorphenesin.