Pena z glikolno kislino, Dermaceutic Foamer 15

Foamer 15 je čistilna pena in piling hkrati primerna za pripravo kože na postopek kemičnega pilinga.

45,90

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Stanje kože

, ,

Blagovne znamke

Starosti

, ,

Država izvora

Francija

Distributer

PROSKIN, svetovanje, izobraževanje in trgovina, Jerneja Kušar s.p.

Vsebina pakiranja

100 ml

Tip kože

, ,

Foamer 15 je čistilna pena z dvojnim delovanjem. Čistilna pena in piling hkrati. Vsebuje 15% glikolne kisline s katero odstranimo nečistočo, loj in odmrle celice na povrhnjici kože. Kožo pripravi na nadaljnjo nego in jo naredi svilnato gladko. Brez parabenov in parfumov. Primerna za pripravo kože na postopek kemičnega pilinga, kože z neenakomerno teksturo, za mešane in nečiste kože. Povrne sijaj kože. Uporaba: Manjšo količino nanesete na suh obraz in pustite delovati 2 minuti, nato sperite z vodo. Uporabite 1-2x na dan. V kolikor začutite pretirano ščemenje prenehajte ali zmanjšajte uporabo. Odsvetujemo uporabo na iritirani, izredno tanki in razpokani koži. Izognite se predelu okrog oči. Izognite se izpostavljanju soncu.

Opozorila:

Posebno opozorilo: Zaradi visoke koncentracije aktivnih sestavin, se v izogib neželenim reakcijam pred nakupom tega Dermaceutic izdelka posvetujte pri našem strokovnjaku. za kožo.

Posebno opozorilo:

Ponudnik ne odgovarja za škodo ter eventualne zdravstvene težave, ki bi uporabniku nastale, ker je ponudniku pri nakupu posredoval napačne, lažne, nepopolne ali neažurne podatke, ki se nanašajo na uporabnika.

INCI sestavine:

Water (Aqua), Glycolic Acid, Sodium Hydroxide, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Polysorbate 80, Propylene Glycol, Methylpropanediol, Glycyrrhetinic Acid, Dipotassium Glycyrrhizate, Cocamidopropyl Betainamide Mea Chloride, Cocamidopropyl Dimethylamine, Potassium Sorbate, CI 15985 (Yellow 6), CI 19140 (Yellow 5).