Čarobne nogavice

Čarobne nogavice so novodobni produkt za odstranjevanje trde kože na stopalih. Enostavno, hitro in zelo učinkovito.

19,89

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Blagovne znamke

Država izvora

Tajvan

Distributer

PROSKIN, svetovanje, izobraževanje in trgovina, Jerneja Kušar s.p.

Vsebina pakiranja

1 kom

Z uporabo Čarobnih NOGAVIC poskrbite za popolno nego in regeneracijo vaših stopal ter odstranitev odmrlih celic oziroma trde kože že po eni 90 minutni aplikaciji. V 7-10 dneh bodo vaša stopala mehka, gladka in pomlajena. Delujejo tako, da zmehčajo plasti odmrle kože in prodrejo med odmrle celice, zrahljajo ”lepilo” ki jih drži skupaj in povzročijo pospešeno luščenje kože.

Čarobne nogavice so popolnoma varne za uporabo, saj odluščijo samo odmrle celice in ne vplivajo na delovanje živih kožnih celic.

Čarobne nogavice vsebujejo sestavine, ki se uporabljajo v kozmetiki za luščenje kože kot podpora naravnemu procesu luščenja kože. To so Alfa hidroksi kisline in sicer GLIKOLNA KISLINA (Glycolic acid) in MLEČNA KISLINA (Lactic acid), ki sta daleč najbolj raziskani kislini in uporabljeni za luščenje kože. Luščenje kože je torej posledica delovanja Alfa hidroksi kislin za prekinitev povezave med odmrlimi kožnimi celicami in posledično manj trde kože.

Čarobne nogavice prav tako vsebujejo Izvleček KUMARIČNEGA SOKA, ki učinkovito topi strupene snovi ter deluje protivnetno in pomirjajoče. Čarobne NOGAVICE prav tako vsebujejo dve izjemno pomembni sestavini za nego stopal. UREO ali sečnino, ki sodi med bolj poznane naravne snovi pri terapiji kožnih bolezni in je ena izmed pomembnejših faktorjev vlaženja kože. Kožo mehča, pospešuje luščenje, blaži srbenje ter poskrbi za izdatno vlaženje kože ter antibakterijsko delovanje. GLICERIN, ki se pojavlja kot sestavni del maščob in je nepogrešljiv za stabilnost sten kožnih celic in elastičnost kože.

INCI sestavine:

Water, Alcohol, Propylene Glycol, Urea, Cucumis Sativus (Cucumber) Juice, Butylene Glycol, Glycerin, Glycolic Acid, Lactic acid, Sodium Lactate, Xanthan gun, Fragrance