Novo

BABOR x CEVIN PARKER AMPOULE PURIFYING SET

Nečistoče nimajo možnosti: omejena izdaja kombinacije štirih ampul Hydra Plus in treh Active Purifier ampul pomaga očistiti kožo, ki je nagnjena k nepravilnostim, in ji zagotavlja potrebno vlažnost.

21,49

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Blagovne znamke

Tip kože

,

Nečistoče nimajo možnosti: omejena izdaja kombinacije štirih ampul Hydra Plus in treh Active Purifier ampul pomaga očistiti kožo, ki je nagnjena k nepravilnostim, in ji zagotavlja potrebno vlažnost. Zahvaljujoč hialuronski kislini in antibakterijskim učinkovinam, kot sta olje čajevca in olje iz skrilavca, je koža v sedmih dneh videti čista in bolj uravnotežena.

Hydra Plus ampule: intenzivna hidracija ampul Hydra Plus obnovi zaloge vlage v koži in zagotavlja do 24-urno hidracijo kože. Tako so gube, ki nastanejo zaradi dehidracije, videti zmanjšanje.

Active Purifier ampule: kompleks olja čajevca, olja iz skrilavca in prahu semen babassu v koncentratih ampul Active Purifier pomaga očistiti kožo in jo matirati; poleg tega pomaga pri zdravljenju obstoječih madežev in preprečevanju nastanka novih.

PREDNOSTI
+ Takoj navlaži kožo do 24 ur.
+ Ščiti kožo pred izsušitvijo.
+ Zagotavlja hitro olajšanje za poškodovano kožo.
+ Mozolji in ogrci se učinkovito zmanjšajo.
+ Preprečeno je nastajanje novih nepravilnosti.
+ Matiranje.

Uporaba:

Ampulo uporabite po čiščenju kože z BABOR CLEANSING proizvodi. Pred uporabo dobro pretresite. Ampule lahko odprete s pomočjo kozmetičnega robčka ali s priloženim nastavkom za odpiranje ampule. Prelomite jo na vratu (ožjem zgornjem delu), ki je obarvan. Koncentrat nanesite na dlan in nato enakomerno nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nežno vtrite v kožo s krožnimi gibi. Nato nanesite izbrano negovalno kremo.

Opozorila:

Ampule so samo za zunanjo uporabo! Ampulo odprite, kot je navedeno v priloženih navodilih ali piktogramu na notranji strani embalaže. Če ampula ni pravilno odprta ter so koščki stekla odlomljeni in pridejo v izdelek, se izdelka ne sme uporabljati in ga je treba zavreči. Uporaba izdelka, ki vsebuje steklene delce, lahko povzroči hude poškodbe.

INCI sestavine:

AQUA, SACCHARIDE ISOMERATE, SODIUM HYALURONATE, BETA VULGARIS ROOT EXTRACT, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, POLYGLYCERYL-10 LAURATE, PANTHENOL, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM LACTATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PARFUM, LACTIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, PHENETHYL ALCOHOL, SODIUM CARRAGEENAN, PANTOLACTONE, BENZYL ALCOHOL, MARIS SAL
201867: AQUA, ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, POLYGLYCERYL-3 METHYLGLUCOSE DISTEARATE, PANTHENOL, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL, AMYLOPECTIN, PHENOXYETHANOL, ICTASOL, XANTHAN GUM, AMYLOSE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, SCLEROTIUM GUM, TOCOPHEROL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LIMONENE, CITRIC ACID, PANTOLACTONE, SODIUM SULFATE