Babor Multivitamin Ampule

Aktivni koncentrat v ampuli, ki podpira vse celične funkcije in obrambni mehanizem kože, krepi naravno kožno bariero in poskrbi za antioksidativno zaščito celic.

Vsebuje 7 ampule (po 2 ml).

20,99

Dodaj na seznam želja Adding to wishlist Dodajte na seznam želja

Aktivni koncentrat v ampuli, ki podpira vse celične funkcije in obrambni mehanizem kože, krepi naravno kožno bariero in poskrbi za antioksidativno zaščito celic. Formulacija vsebuje vitamin A, provitamin A in vitamin B5 (pantotenska kislina), ki pospešijo regeneracijo kože in ji nudijo antioksidativno zaščito. Vitamin E ima antioksidativno delovanje, biotin (vitamin B7) pa pospeši celični metabolizem. Ob redni uporabi je koža mehka in gladka, izboljša se njena bariera, izboljša se tudi struktura in mikrorelief kože.

Kaj so aktivni koncentrati – ampule?
– aktivne sestavine v idealni koncentraciji (2 ml),
– visoka koncentracija aktivnih učinkovin,
– prilagojene intenzivnim lepotnim terapijam,
– takojšen učinek,
– dnevni lepotni eliksir,
– enoodmerno pakiranje, steklena, sterilna embalaža, ki nudi najvišjo stopnjo zaščite aktivnih učinkovin.

Brand

Vsebina pakiranja

2 ml, 7 ampul

Vrsta izdelka

Serum

Tip kože

, , , , , , ,

Uporaba:

Ampulo uporabite po čiščenju kože z BABOR CLEANSING proizvodi. Pred uporabo dobro pretresite. Ampule lahko odprete s pomočjo kozmetičnega robčka ali s priloženim nastavkom za odpiranje ampule. Prelomite jo na vratu (ožjem zgornjem delu), ki je obarvan. Koncentrat nanesite na dlan in nato enakomerno nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nežno vtrite v kožo s krožnimi gibi. Nato nanesite izbrano negovalno kremo.

Opozorila:

Ampule so samo za zunanjo uporabo! Ampulo odprite, kot je navedeno v priloženih navodilih ali piktogramu na notranji strani embalaže. Če ampula ni pravilno odprta ter so koščki stekla odlomljeni in pridejo v izdelek, se izdelka ne sme uporabljati in ga je treba zavreči. Uporaba izdelka, ki vsebuje steklene delce, lahko povzroči hude poškodbe.

INCI sestavine:

WATER (AQUA), PEG-7 GLYCERYL COCOATE, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, PANTHENOL , PHENOXYETHANOL, C12-15 PARETH-12, TOCOPHERYL ACETATE, RETINYL PALMITATE, ARACHIS HYPOGAEA (PEANUT) OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DAUCUS CAROTA SATIVA (CARROT), ROOT EXTRACT, ISOPROPYL MYRISTATE, XANTHAN GUM, LIMONENE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POTASSIUM SORBATE, LECITHIN, FRAGRANCE (PARFUM), CITRIC ACID, TOCOPHEROL, BIOTIN, LINALOOL, PANTOLACTONE, BETA-CAROTENE, CITRAL.