BABOR Doctor Babor Refine AHA BHA toner, tonik z AHA in BHA kislinami

Nežen in učinkovit tonik za kožo, ki potrebuje regeneracijo. Redna uporaba podpira proces regeneracije kože in vidno zmanjša nečistoče, razširjene pore in pigmentacije.

38,69

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Vsebina pakiranja

200 ml

Nežen in učinkovit tonik za kožo, ki potrebuje regeneracijo.
Učinek: Redna uporaba tonika podpira proces regeneracije kože in vidno zmanjša nečistoče, razširjene pore in pigmentne spremembe na polti.
Prednost: 4% AHA podpira regeneracijo kože za bolj gladko in sijočo polt. Poskrbi za najboljši videz kože, spodbuja regeneracijo kože in pomaga izboljšati polt. 2 % BHA podpira učinkovito odmaševanje zamašenih por in tako zmanjša madeže. 3% azelainskakislina uravnava sebum.

Uporaba:

Vsak drugi dan po čiščenju nanesite na vatirano blazinico in razmažite po obrazu, vratu in dekolteju, dokler koža ni dobro navlažena. Ne izpirajte. Sledite uporabi običajnih izdelkov za nego kože. V primeru, da koža izdelek dobro prenaša, ga lahko nanašate vsakodnevno.

INCI sestavine:

AQUA, ALCOHOL DENAT., MANDELIC ACID, POTASSIUM AZELOYL DIGLYCINATE, SALICYLIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, GLYCERIN, PANTHENOL, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM SULFITE, XANTHAN GUM, PANTOLACTONE, CITRIC ACID