Izbirajo, testirajo in svetujejo strokovnjaki estetike Nobilis

BABOR Doctor Babor Power serum ampoules Peptides, ampule s peptidi

Aktivni koncentrat s peptidi.

51,79

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Vsebina pakiranja

7 x 2 ml

Blagovne znamke
Tip kože

Uporaba:

Ampulo uporabite po čiščenju kože z BABOR CLEANSING proizvodi. Pred uporabo dobro pretresite. Ampule lahko odprete s pomočjo kozmetičnega robčka ali s priloženim nastavkom za odpiranje ampule. Prelomite jo na vratu (ožjem zgornjem delu), ki je obarvan. Koncentrat nanesite na dlan in nato enakomerno nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nežno vtrite v kožo s krožnimi gibi. Nato nanesite izbrano negovalno kremo.

Opozorila:

Ampule so samo za zunanjo uporabo! Ampulo odprite, kot je navedeno v priloženih navodilih ali piktogramu na notranji strani embalaže. Če ampula ni pravilno odprta ter so koščki stekla odlomljeni in pridejo v izdelek, se izdelka ne sme uporabljati in ga je treba zavreči. Uporaba izdelka, ki vsebuje steklene delce, lahko povzroči hude poškodbe.

INCI sestavine:

AQUA, METHYLSILANOL MANNURONATE, BUTYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, ALCOHOL, METHYLPROPANEDIOL, CARRAGEENAN, XANTHAN GUM, LECITHIN, ECTOIN, SODIUM HYALURONATE, SODIUM CHLORIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LACTIC ACID, CETYL HYDROXYETHYLCELLULOSE, RUTIN, SODIUM HYDROXIDE, DIPOTASSIUM PHOSPHATE, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7, PALMITOYL TRIPEPTIDE-1, CYCLOTETRAPEPTIDE-24 AMINOCYCLOHEXANE CARBOXYLATE, PHASEOLUS LUNATUS SEED EXTRACT.

Zapri
Prijava
Zapri
Košarica (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.