BABOR Cleansing Refining Enzyme & Vitamin C Cleanser, čistilo in piling v prahu z encimi in vitaminom C

Odlični čistilni in piling prah za vsak tip kože z encimsko aktiviranim keratolitičnim učinkom. Učinkovito odstrani delce umazanije, odvečni sebum in odmrle kožne celice.

32,39

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Vsebina pakiranja

Normalno pakiranje

Blagovne znamke

Tip kože

, , ,

Distributer

Bomerx, trgovina s kozmetiko na debelo, d.o.o.

Stanje kože

, , ,

Prah dva v enem očisti kožo in odstranjuje odmrle celice na povrhnjici v enem koraku: Zahvaljujoč keratolitičnemu učinku encimi učinkovito odstranijo odmrle delce kože, umazanijo in sebum. Nežen piling učinek revitalizira kožo. Vitamin C v izdelku naredi kožo sijočo. Izvleček beljakovin iz semen moringe ščiti kožo pred negativnimi dejavniki mestnega okolja.

 

Uporaba:

Za čiščenje uporabite enkrat na dan. Nekaj prahu dajte na dlan in nežno vmasirajte skupaj s toplo vodo, da nastane pena. Peno nanesite na suho kožo obraza, vratu in dekolteja. Izogibajte se predelu ust in oči. Konice prstov navlažite s hladno vodo in s krožnimi gibi odstranite čistilo. Temeljito sperite z obilo tople vode.

V primeru občutljive ali suhe kože uporabite čistilo kot nežen piling enkrat ali dvakrat na teden.

Lahko se uporablja tudi kot piling za telo enkrat do dvakrat na teden. To naredite tako, da puder v dlani spenite, nanesete na vlažno kožo in s krožnimi gibi temeljito vmasirate v kožo. Izogibajte se sluznicam. Temeljito sperite z veliko tople vode.

INCI sestavine:

SODIUM LAUROYL GLUTAMATE, CELLULOSE, MALTODEXTRIN, KAOLIN, AQUA, XANTHAN GUM, ASCORBIC ACID, PAPAIN, MORINGA OLEIFERA SEED EXTRACT, SUBTILISIN, LIPASE.