10%

BABOR Cleansing HY-ÖL & Phyto Booster Reactivating Set, set za čiščenje puste in utrujene kože

BABOR “dream team”: Revolucionarna, večkrat nagrajena in negovalna dvofazna rutina globinskega čiščenja s HY-ÖL čistilcem in negovalnim dodatkom Phyto HY-ÖL® Booster Reactivating.

47,96 53,29

Najboljša cena v 30 dneh: 47,96.

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Blagovne znamke

Tip kože

Distributer

Bomerx, trgovina s kozmetiko na debelo, d.o.o.

Vrsta izdelka

Čistilni gel, Čistilno olje

Stanje kože

,

Set vsebuje:

  • Čistilno olje Cleansing HY-ÖL® (200 ml)
  • Phytoactive HY-ÖL Booster Reactivating negovalni dodatek za pusto in utrujeno kožo (100 ml)

Ikonični simbol BABOR-jevih čistil za obraz izstopa zaradi učinkovitega in koži prijaznega čiščenja.

Cleansing Hy-Ől vsebuje kombinacijo naravnih olj (sojino, sezamovo in arašidovo olje) in ima hidrofilne lastnosti, izvleček “Quillaje” pa kot magnet privlači umazanijo in odstrani vse vrste nečistoč, tako v olju kot vodi topnih delcev umazanije. Nežna formula z vitaminom E in bisabololom skrbi za nepoškodovano kožno pregrado in dobro uravnotežen mikrobiom.

Phyto HY-ÖL Booster Reactivating kožo revitalizira in razvaja z izbranimi izvlečki belega čaja, ginsenga in ginka bilobe. Izvleček beljakovin iz semen moringe ščiti kožo pred negativnimi dejavniki mestnega okolja. Poživljajoča dišava prebudi čute.

Uporaba:

HY-ÖL® (4 potiske izdelka) nanesite na suho kožo in vmasirajte v kožo, nato nadaljujte s Phytoactivom (2 potiska izdelka). Navlažite dlani s hladno vodo in masirajte po koži, dokler ne nastane emulzija. Temeljito izperite s toplo vodo.