14%

BABOR Cleansing HY-ÖL & Phyto Booster Hydrating Set, set za čiščenje suhe in normalne kože

BABOR “dream team”: Revolucionarna, večkrat nagrajena in negovalna dvofazna rutina globinskega čiščenja s HY-ÖL čistilcem in negovalnim dodatkom Phyto HY-ÖL® Booster Hydrating.

45,83 53,29

Najboljša cena v 30 dneh: 45,83.

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Blagovne znamke

Tip kože

Stanje kože

Vrsta izdelka

Čistilni gel, Čistilno olje

Distributer

Bomerx, trgovina s kozmetiko na debelo, d.o.o.

Set vsebuje:

  • Čistilno olje Cleansing HY-ÖL® (200 ml)
  • Phytoactive HY-ÖL Booster Hydrating negovalni dodatek za suho in normalno kožo (100 ml)

Ikonični simbol BABOR-jevih čistil za obraz izstopa zaradi učinkovitega in koži prijaznega čiščenja.

Cleansing Hy-Ől vsebuje kombinacijo naravnih olj (sojino, sezamovo in arašidovo olje) in ima hidrofilne lastnosti, izvleček “Quillaje” pa kot magnet privlači umazanijo in odstrani vse vrste nečistoč, tako v olju kot vodi topnih delcev umazanije. Nežna formula z vitaminom E in bisabololom skrbi za nepoškodovano kožno pregrado in dobro uravnotežen mikrobiom.

Phyto HY-ÖL Booster Hydrating vsebuje izvleček ovsa, glicerin in polisaharide za vlaženje suhe kože med čiščenjem. Izbrana izvlečka rožmarina in ekološke breze poživita kožo. Izvleček beljakovin iz semen moringe ščiti kožo pred negativnimi dejavniki mestnega okolja.

Uporaba:

HY-ÖL® (4 potiske izdelka) nanesite na suho kožo in vmasirajte v kožo, nato nadaljujte s Phytoactivom (2 potiska izdelka). Navlažite dlani s hladno vodo in masirajte po koži, dokler ne nastane emulzija. Temeljito izperite s toplo vodo.