BABOR Cleansing HY-ÖL & Phyto Booster Calming Set, set za čiščenje občutljive kože

BABOR “dream team”: Revolucionarna, večkrat nagrajena in negovalna dvofazna rutina globinskega čiščenja s HY-ÖL čistilcem in negovalnim dodatkom Phyto HY-ÖL® Booster Calming.

53,29

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Blagovne znamke

Distributer

Bomerx, trgovina s kozmetiko na debelo, d.o.o.

Stanje kože

, ,

Tip kože

,

Vrsta izdelka

Čistilni gel, Čistilno olje

Set vsebuje:

  • Čistilno olje Cleansing HY-ÖL® (200 ml)
  • Phytoactive HY-ÖL Booster Calming negovalni dodatek za občutljivo kožo (100 ml)

Ikonični simbol BABOR-jevih čistil za obraz izstopa zaradi učinkovitega in koži prijaznega čiščenja.

Cleansing Hy-Ől vsebuje kombinacijo naravnih olj (sojino, sezamovo in arašidovo olje) in ima hidrofilne lastnosti, izvleček “Quillaje” pa kot magnet privlači umazanijo in odstrani vse vrste nečistoč, tako v olju kot vodi topnih delcev umazanije. Nežna formula z vitaminom E in bisabololom skrbi za nepoškodovano kožno pregrado in dobro uravnotežen mikrobiom.

Phyto HY-ÖL Booster Calming za občutljivo kožo z izbranimi organskimi izvlečki kamilice, arnike in ognjiča. Koža je že med čiščenjem pomirjena in nežno nahranjena. Izvleček beljakovin iz semen moringe ščiti kožo pred negativnimi dejavniki mestnega okolja. Pomirjujoč vonj vam omogoča popolno sprostitev.

Uporaba:

HY-ÖL® (4 potiske izdelka) nanesite na suho kožo in vmasirajte v kožo, nato nadaljujte s Phytoactivom (2 potiska izdelka). Navlažite dlani s hladno vodo in masirajte po koži, dokler ne nastane emulzija. Temeljito izperite s toplo vodo.