BABOR Ampoule Concentrates SOS Calming, ampule za pomiritev in protistresno delovanje

Aktivni koncentrat za takojšnjo pomiritev kože in zmanjšanje rdečice.

35,09

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Vsebina pakiranja

7 x 2 ml

Blagovne znamke

Koža, ki je pod stresom, potrebuje specifično nego, ki omogoča takojšnjo intenzivno pomiritev. Aktivne sestavine v SOS Calming ampulah nudijo podporo koži, ki je nagnjena k rdečici, ter zmanjšajo občutek napetosti in jo zaščitijo pred zunanjimi dejavniki. Vlažilna aloe vera je osnova kompleksa aktivnih sestavin. Z močnim vlažilnim delovanjem deluje proti suhosti kože ter jo pomirja. Kombinacija preostalih aktivnih sestavin zmanjša občutek srbenja, zategovanja in rdečice, ter spodbujajo proces regeneracije kože. Ampule pomagajo koži obnoviti naravno zaščitno funkcijo, ki postane bolj odporna na vplive zunanjih dejavnikov.
Kaj so aktivni koncentrati – ampule?
  • aktivne sestavine v idealni koncentraciji (2 ml),
  • visoka koncentracija aktivnih učinkovin,
  • prilagojene intenzivnim lepotnim terapijam,
  • takojšen učinek,
  • dnevni lepotni eliksir,
  • enoodmerno pakiranje, steklena, sterilna embalaža, ki nudi najvišjo stopnjo zaščite aktivnih učinkovin.
Uporaba:

Ampulo uporabite po čiščenju kože z BABOR CLEANSING proizvodi. Pred uporabo dobro pretresite. Ampule lahko odprete s pomočjo kozmetičnega robčka ali s priloženim nastavkom za odpiranje ampule. Prelomite jo na vratu (ožjem zgornjem delu), ki je obarvan. Koncentrat nanesite na dlan in nato enakomerno nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nežno vtrite v kožo s krožnimi gibi. Nato nanesite izbrano negovalno kremo.

Opozorila:

Ampule so samo za zunanjo uporabo! Ampulo odprite, kot je navedeno v priloženih navodilih ali piktogramu na notranji strani embalaže. Če ampula ni pravilno odprta ter so koščki stekla odlomljeni in pridejo v izdelek, se izdelka ne sme uporabljati in ga je treba zavreči. Uporaba izdelka, ki vsebuje steklene delce, lahko povzroči hude poškodbe.

INCI sestavine:

ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, BUTYLENE GLYCOL, PROPANEDIOL, BETAINE, PANTHENOL, PHENOXYETHANOL, XANTHAN GUM, ANNONA CHERIMOLA FRUIT EXTRACT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ALBATRELLUS CONFLUENS EXTRACT, ASIATICOSIDE, ASIATIC ACID, MADECASSIC ACID, SODIUM CITRATE, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, BIOSACCHARIDE GUM-1, PHENYLPROPANOL, SODIUM DEHYDROACETATE, PANTOLACTONE, AQUA.