BABOR Ampoule Concentrates SOS Active purifier, ampule za aknasto kožo

Aktivni koncentrat za aknasto kožo.

29,19

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Vsebina pakiranja

7 x 2 ml

Blagovne znamke
Tip kože

Ampule Active Purifyier učinkovito delujejo proti nepravilnostim, kot so akne ter mozolji in pretirano mastni koži. Že po samo 7 dneh je koža bolj čista, količina nepravilnosti pa se zmanjša. Ampule kožo matirajo in uravnavajo izločanje sebuma na koži. Vsebujejo aktivne sestavine, ki absorbirajo odvečni sebum, podpirajo proces čiščenja kože ter tako preprečujejo nastanek novih mozoljev. Olje čajevca in skrilavca sta glavni komponenti kompleksa aktivnih sestavin ampul, ki ima antibakterijsko delovanje. Koža s pomočjo kompleksa hitreje odpravi obstoječe nepravilnosti, poleg tega pa preprečuje tudi nastanek novih. Nepravilnosti, kot so mozolji in ogrci, so pogosto povezani s pretiranim izločanjem sebuma, za absorbcijo le-tega pa poskrbi babassu prah, koža je posledično vidno zmatirana. Ampule vsebujejo tudi pantenol, ki kožo pomirja in vlaži.
Kaj so aktivni koncentrati – ampule?
  • aktivne sestavine v idealni koncentraciji (2 ml),
  • visoka koncentracija aktivnih učinkovin,
  • prilagojene intenzivnim lepotnim terapijam,
  • takojšen učinek,
  • dnevni lepotni eliksir,
  • enoodmerno pakiranje, steklena, sterilna embalaža, ki nudi najvišjo stopnjo zaščite aktivnih učinkovin.
Uporaba:

Ampulo uporabite po čiščenju kože z BABOR CLEANSING proizvodi. Pred uporabo dobro pretresite. Ampule lahko odprete s pomočjo kozmetičnega robčka ali s priloženim nastavkom za odpiranje ampule. Prelomite jo na vratu (ožjem zgornjem delu), ki je obarvan. Koncentrat nanesite na dlan in nato enakomerno nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nežno vtrite v kožo s krožnimi gibi. Nato nanesite izbrano negovalno kremo.

Opozorila:

Ampule so samo za zunanjo uporabo! Ampulo odprite, kot je navedeno v priloženih navodilih ali piktogramu na notranji strani embalaže. Če ampula ni pravilno odprta ter so koščki stekla odlomljeni in pridejo v izdelek, se izdelka ne sme uporabljati in ga je treba zavreči. Uporaba izdelka, ki vsebuje steklene delce, lahko povzroči hude poškodbe.

INCI sestavine:

AQUA, ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, POLYGLYCERYL-3 METHYLGLUCOSE DISTEARATE, PANTHENOL, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL, AMYLOPECTIN, PHENOXYETHANOL, ICTASOL, XANTHAN GUM, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, AMYLOSE, SCLEROTIUM GUM, TOCOPHEROL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LIMONENE, CITRIC ACID, PANTOLACTONE, SODIUM SULFATE.