35%

BABOR Ampoule Concentrates Repair Multi vitamin, ampule za krepitev in zaščito kože

Aktivni koncentrat za utrujeno kožo, ki potrebuje zaščito.

17,87 - 27,49

Najboljša cena v 30 dneh: 17,87.

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Vsebina pakiranja

7 x 2 ml

Različica

Novo, Predhodno

Tip kože

Aktivne sestavine Multi Vitamin ampul izboljšajo vitalnost kože, saj jo nahranijo in osvežijo. Koža, ki ji primanjkujejo lipidi in je pod stresom, potrebuje intenzivno nego, ki učinkuje instantno in zaščiti kožo pred zunanjimi dejavniki. Ampule so polne vitaminov, ki negujejo kožo in izboljšajo kožno bariero, saj ji zagotavljajo pomembne lipide. Vitamin A spodbuja kožno regeneracijo in izboljša strukturo kože, kar zagotavlja zdravo in sijočo polt. Vitamin C je antioksidant, ki ščiti kožo pred prezgodnjem staranjem, jo obnavlja, mehča in poživlja utrujeno kožo. Vitamin E s svojim antioksidativnim delovanjem ščiti celice pred uničujočim učinkom prostih radikalov ter tako ščiti kožo pred vplivom UV sevanja. Niacinamid (vitamin B3) obnavlja in ohranja naravno barierno funkcijo kože, s tem pa zagotavlja boljšo naravno zaščito kože pred zunanjimi dejavniki. Hialuronska kislina zagotavlja koži vlago.
Kaj so aktivni koncentrati – ampule?
  • aktivne sestavine v idealni koncentraciji (2 ml),
  • visoka koncentracija aktivnih učinkovin,
  • prilagojene intenzivnim lepotnim terapijam,
  • takojšen učinek,
  • dnevni lepotni eliksir,
  • enoodmerno pakiranje, steklena, sterilna embalaža, ki nudi najvišjo stopnjo zaščite aktivnih učinkovin.
Uporaba:

Ampulo uporabite po čiščenju kože z BABOR CLEANSING proizvodi. Pred uporabo dobro pretresite. Ampule lahko odprete s pomočjo kozmetičnega robčka ali s priloženim nastavkom za odpiranje ampule. Prelomite jo na vratu (ožjem zgornjem delu), ki je obarvan. Koncentrat nanesite na dlan in nato enakomerno nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nežno vtrite v kožo s krožnimi gibi. Nato nanesite izbrano negovalno kremo.

Opozorila:

Ampule so samo za zunanjo uporabo! Ampulo odprite, kot je navedeno v priloženih navodilih ali piktogramu na notranji strani embalaže. Če ampula ni pravilno odprta ter so koščki stekla odlomljeni in pridejo v izdelek, se izdelka ne sme uporabljati in ga je treba zavreči. Uporaba izdelka, ki vsebuje steklene delce, lahko povzroči hude poškodbe.

INCI sestavine:

AQUA, CAPRYLIC/CAPRIC/SUCCINIC TRIGLYCERIDE, 3-O-ETHYL ASCORBIC ACID, NIACINAMIDE, TOCOPHERYL ACETATE, PANTHENOL, PHENOXYETHANOL, CITRIC ACID, DISODIUM PHOSPHATE, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, XANTHAN GUM, RETINYL PALMITATE, HIPPOPHAE RHAMNOIDES FRUIT EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CALCIUM CHLORIDE, BIOTIN, LIMONENE, SODIUM HYALURONATE, GELLAN GUM, PARFUM, PANTOLACTONE, LINALOOL, ERGOTHIONEINE, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT.