10%

BABOR Ampoule Concentrates Lift & Firm Lift express, ampule za učinek liftinga

Ampule narejene za hitri ”lifting” učinek. Aktivne sestavine spodbujajo zrelo kožo, ki ob uporabi postane bolj elastična in tonirana. Poleg tega ampule zmanjšajo gubice in drobe linije, ter omogočajo zglajen videz kože, ki traja kar do 6 ur. Aktivni koncentrat za zglajeno kožo z anti-age delovanjem proti gubam.

39,41 43,79

Najboljša cena v 30 dneh: 39,41.

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Vsebina pakiranja

7 x 2 ml

Blagovne znamke

Ampule narejene za hitri ”lifting” učinek. Aktivne sestavine spodbujajo zrelo kožo, ki ob uporabi postane bolj elastična in tonirana. Poleg tega ampule zmanjšajo gubice in drobe linije, ter omogočajo zglajen videz kože, ki traja kar do 6 ur. To omogoča morski eksopolisaharid, ki zapolni gube in spodbuja nastanek kolagena-1 in elastina, kar pozitivno vpliva na čvrstost kože. Ampule vsebujejo tudi saharide in betain za dodatno negovanje kože, saj ji dostavljajo vlago ter jo pomirjajo.
Kaj so aktivni koncentrati – ampule?
  • aktivne sestavine v idealni koncentraciji (2 ml),
  • visoka koncentracija aktivnih učinkovin,
  • prilagojene intenzivnim lepotnim terapijam,
  • takojšen učinek,
  • dnevni lepotni eliksir,
  • enoodmerno pakiranje, steklena, sterilna embalaža, ki nudi najvišjo stopnjo zaščite aktivnih učinkovin.
Uporaba:

Ampulo uporabite po čiščenju kože z BABOR CLEANSING proizvodi. Pred uporabo dobro pretresite. Ampule lahko odprete s pomočjo kozmetičnega robčka ali s priloženim nastavkom za odpiranje ampule. Prelomite jo na vratu (ožjem zgornjem delu), ki je obarvan. Koncentrat nanesite na dlan in nato enakomerno nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nežno vtrite v kožo s krožnimi gibi. Nato nanesite izbrano negovalno kremo.

Opozorila:

Ampule so samo za zunanjo uporabo! Ampulo odprite, kot je navedeno v priloženih navodilih ali piktogramu na notranji strani embalaže. Če ampula ni pravilno odprta ter so koščki stekla odlomljeni in pridejo v izdelek, se izdelka ne sme uporabljati in ga je treba zavreči. Uporaba izdelka, ki vsebuje steklene delce, lahko povzroči hude poškodbe.

INCI sestavine:

AQUA, BETAINE, HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE, POLYGLYCERYL-10 LAURATE, PULLULAN, PHENOXYETHANOL, XANTHAN GUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PORPHYRIDIUM CRUENTUM EXTRACT, PARFUM, BIOSACCHARIDE GUM-1, PLANKTON EXTRACT, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, CITRIC ACID, LINALOOL.