BABOR Ampoule Concentrates Lift & Firm Collagen booster, ampule za stimulacijo kolagena

Aktivni koncentrat za večjo elastičnost kože in manj gubic.

41,39

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Vsebina pakiranja

7 x 2 ml

Blagovne znamke

S starostjo se naravno nastajanje kolagena zmanjšuje, kar povzroči izgubo elastičnosti kože ter nastanek gubic. Ampule Collagen Booster so narejene, da izboljšajo in podpirajo kolagensko mrežo v koži, s tem pa zagotavljajo boljšo elastičnost in pomlajen videz. Peptidni kompleks spodbuja nastanek kolagena, ter zagotavlja večjo elastičnost kože. Proteinski encimi iz mikroalg in izvleček belega volčjega boba aktivirajo različne komponente zunajceličnega matriksa in tako izboljšajo čvrstost kože. Tripeptid podpira in ohranja kolagenska vlakna, kompleks amino kislin pa spodbuja regeneracijo kože in naravni anti-aging proces. Kar 91% testiranih je potrdilo, da je njihova koža po enem tednu uporabe bolj čvrsta.
Kaj so aktivni koncentrati – ampule?
  • aktivne sestavine v idealni koncentraciji (2 ml),
  • visoka koncentracija aktivnih učinkovin,
  • prilagojene intenzivnim lepotnim terapijam,
  • takojšen učinek,
  • dnevni lepotni eliksir,
  • enoodmerno pakiranje, steklena, sterilna embalaža, ki nudi najvišjo stopnjo zaščite aktivnih učinkovin.
Uporaba:

Ampulo uporabite po čiščenju kože z BABOR CLEANSING proizvodi. Pred uporabo dobro pretresite. Ampule lahko odprete s pomočjo kozmetičnega robčka ali s priloženim nastavkom za odpiranje ampule. Prelomite jo na vratu (ožjem zgornjem delu), ki je obarvan. Koncentrat nanesite na dlan in nato enakomerno nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nežno vtrite v kožo s krožnimi gibi. Nato nanesite izbrano negovalno kremo.

Opozorila:

Ampule so samo za zunanjo uporabo! Ampulo odprite, kot je navedeno v priloženih navodilih ali piktogramu na notranji strani embalaže. Če ampula ni pravilno odprta ter so koščki stekla odlomljeni in pridejo v izdelek, se izdelka ne sme uporabljati in ga je treba zavreči. Uporaba izdelka, ki vsebuje steklene delce, lahko povzroči hude poškodbe.

INCI sestavine:

AQUA, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, METHYLSILANOL MANNURONATE, POLYGLYCERYL-10 LAURATE, PANTHENOL, PHENOXYETHANOL, CARRAGEENAN, SODIUM CHLORIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CHLORELLA VULGARIS/LUPINUS ALBUS PROTEIN FERMENT, PARFUM, BIOSACCHARIDE GUM-1, CITRIC ACID, PANTOLACTONE, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, PALMITOYL TRIPEPTIDE-5, SODIUM BENZOATE, LIMONENE, PANAX GINSENG ROOT EXTRACT, ORYZA SATIVA EXTRACT, GLYCINE MAX SEED EXTRACT, DAUCUS CAROTA SATIVA ROOT EXTRACT, CHENOPODIUM QUINOA SEED EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, GERANIOL, SORBIC ACID.