BABOR Ampoule Concentrates Lift & Firm 3D firming, ampule za stimulacijo elastina

Aktivni koncentrat za ponovno učvrstitev obraznih kontur.

43,79

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Vsebina pakiranja

7 x 2 ml

Blagovne znamke

Ampule oblikovane za kožo, ki izgublja čvrstost in izraznost obraznih kontur. Z leti koža izgublja elastičnost, kar povzroči, da oblike obraza izgubljajo definicijo. Ampule kožo ponovno učvrstijo, napnejo, obraz pa je ponovno bolj definiran. Aktivni sestavini oligosaharid in tetrapeptid spodbujata nastanek koži naravno prisotnega kolagena in hialuronske kisline, ter izboljšata njeno čvrstost in elastičnost. Ostale aktivne sestavine mehčajo gube in linije, koža je posledično videti zglajena in mehkejša. Hialuronska kislina koži dostavlja vlago.
Kaj so aktivni koncentrati – ampule?
  • aktivne sestavine v idealni koncentraciji (2 ml),
  • visoka koncentracija aktivnih učinkovin,
  • prilagojene intenzivnim lepotnim terapijam,
  • takojšen učinek,
  • dnevni lepotni eliksir,
  • enoodmerno pakiranje, steklena, sterilna embalaža, ki nudi najvišjo stopnjo zaščite aktivnih učinkovin.
Uporaba:

Ampulo uporabite po čiščenju kože z BABOR CLEANSING proizvodi. Pred uporabo dobro pretresite. Ampule lahko odprete s pomočjo kozmetičnega robčka ali s priloženim nastavkom za odpiranje ampule. Prelomite jo na vratu (ožjem zgornjem delu), ki je obarvan. Koncentrat nanesite na dlan in nato enakomerno nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nežno vtrite v kožo s krožnimi gibi. Nato nanesite izbrano negovalno kremo.

Opozorila:

Ampule so samo za zunanjo uporabo! Ampulo odprite, kot je navedeno v priloženih navodilih ali piktogramu na notranji strani embalaže. Če ampula ni pravilno odprta ter so koščki stekla odlomljeni in pridejo v izdelek, se izdelka ne sme uporabljati in ga je treba zavreči. Uporaba izdelka, ki vsebuje steklene delce, lahko povzroči hude poškodbe.

INCI sestavine:

AQUA, METHYLSILANOL MANNURONATE, GLYCERIN, POLYGLYCERYL-10 LAURATE, PHENOXYETHANOL, CHONDRUS CRISPUS EXTRACT, HYDROLYZED ULVA LACTUCA EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, COCO-GLUCOSIDE, PARFUM, CAPRYLYL GLYCOL, ALCOHOL, SODIUM CITRATE, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, CITRIC ACID, LIMONENE, GERANIOL, GLAUCINE, SORBIC ACID, ACETYL TETRAPEPTIDE-2, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, BIOTIN.