BABOR Ampoule Concentrates Hydration Hydra plus, ampule za intenzivno vlaženje

Aktivni koncentrat za dehidrirano in suho kožo.

26,19

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Vsebina pakiranja

7 x 2 ml

Blagovne znamke

Tip kože

Hydra Plus ampule omogočajo instantno vlaženje kože, kar ima pozitiven vpliv na celostno stanje kože. Zelo suho kožo izdatno navlaži, gubice kot posledica suhosti kože so posledično manj vidne. Navlažena koža je nujno potrebna za dobro absorpcijo aktivnih sestavin, s katerimi lahko dosegamo optimalne rezulate nege. V ampulah najdemo hialuronsko kislino, saharide in Provitamin B5, ki zagotavljajo intenzivno vlaženje kože, ki traja dlje. 1.3% nizko molekularna hialuronska kislina je središče koncepta vlažilnih aktivnih sestavin, saj zelo dobro prehaja v kožo in nahrani različne sloje. Ostale aktivne sestavine so še morski sladkor rdeče alge, saharidi in izvleček sladkorne pese. Vse te sestavine spodbujajo nastanek hialuronske kisline v koži in jo zaščitijo pred prekomerno izgubo vode ter dehidracijo. Koža je tako bolj zdravega videza, navlažena, mehkejša in zaščitena pred vplivi zunanjih dejavnikov.
Kaj so aktivni koncentrati – ampule?
  • aktivne sestavine v idealni koncentraciji (2 ml),
  • visoka koncentracija aktivnih učinkovin,
  • prilagojene intenzivnim lepotnim terapijam,
  • takojšen učinek,
  • dnevni lepotni eliksir,
  • enoodmerno pakiranje, steklena, sterilna embalaža, ki nudi najvišjo stopnjo zaščite aktivnih učinkovin.
Uporaba:

Ampulo uporabite po čiščenju kože z BABOR CLEANSING proizvodi. Pred uporabo dobro pretresite. Ampule lahko odprete s pomočjo kozmetičnega robčka ali s priloženim nastavkom za odpiranje ampule. Prelomite jo na vratu (ožjem zgornjem delu), ki je obarvan. Koncentrat nanesite na dlan in nato enakomerno nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nežno vtrite v kožo s krožnimi gibi. Nato nanesite izbrano negovalno kremo.

Opozorila:

Ampule so samo za zunanjo uporabo! Ampulo odprite, kot je navedeno v priloženih navodilih ali piktogramu na notranji strani embalaže. Če ampula ni pravilno odprta ter so koščki stekla odlomljeni in pridejo v izdelek, se izdelka ne sme uporabljati in ga je treba zavreči. Uporaba izdelka, ki vsebuje steklene delce, lahko povzroči hude poškodbe.

INCI sestavine:

AQUA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BUTYLENE GLYCOL, ISOAMYL LAURATE, DISTARCH PHOSPHATE, PHENOXYETHANOL, GLYCERYL OLEATE CITRATE, GLYCERIN, HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE, PULLULAN, MICA, LECITHIN, PARFUM, DEHYDROXANTHAN GUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, PORPHYRIDIUM CRUENTUM EXTRACT, BIOSACCHARIDE GUM-1, CITRIC ACID, LIMONENE, SILICA, SACCHARIDE ISOMERATE, BENZYL ALCOHOL, SODIUM BENZOATE, HEXANOYL DIPEPTIDE-3 NORLEUCINE ACETATE, ALUMINA, CI 77891, CI 77491.