BABOR Ampoule Concentrates Hydration Algae vitalizer, ampule za vlaženje in izboljšanje vitalnosti kože

Aktivni koncentrat za suho in pusto kožo.

34,49

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Vsebina pakiranja

7 x 2 ml

Ampule Algae Vitalizer nudijo intenzivno vlaženje in takojšnjo poživitev kože zahvaljujoč morskim aktivnim sestavinam. Kožo navlažijo in jo uravnotežijo. Vsebujejo izvleček zelene alge – bogat z vitamin A, C in E, ki navlaži kožo in jo zaščiti pred dehidracijo za daljši čas. Izvleček planktona ima antioksidativno delovanje in pomaga nevtralizirati proste radikale, s tem pa zaščiti kožo pred negativnimi okoljskimi vplivi. Ob redni uporabi zmanjšuje gubice in drobne linije. Probiotik pomirja suho kožo in podpira mikrobiomo za uravnoteženo kožno floro, polisaharidi pa kožo dodatno vlažijo. Ampule so primerne tudi za dehidrirano kožo.
Kaj so aktivni koncentrati – ampule?
  • aktivne sestavine v idealni koncentraciji (2 ml),
  • visoka koncentracija aktivnih učinkovin,
  • prilagojene intenzivnim lepotnim terapijam,
  • takojšen učinek,
  • dnevni lepotni eliksir,
  • enoodmerno pakiranje, steklena, sterilna embalaža, ki nudi najvišjo stopnjo zaščite aktivnih učinkovin.
Uporaba:

Ampulo uporabite po čiščenju kože z BABOR CLEANSING proizvodi. Pred uporabo dobro pretresite. Ampule lahko odprete s pomočjo kozmetičnega robčka ali s priloženim nastavkom za odpiranje ampule. Prelomite jo na vratu (ožjem zgornjem delu), ki je obarvan. Koncentrat nanesite na dlan in nato enakomerno nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nežno vtrite v kožo s krožnimi gibi. Nato nanesite izbrano negovalno kremo.

Opozorila:

Ampule so samo za zunanjo uporabo! Ampulo odprite, kot je navedeno v priloženih navodilih ali piktogramu na notranji strani embalaže. Če ampula ni pravilno odprta ter so koščki stekla odlomljeni in pridejo v izdelek, se izdelka ne sme uporabljati in ga je treba zavreči. Uporaba izdelka, ki vsebuje steklene delce, lahko povzroči hude poškodbe.

INCI sestavine:

AQUA, GLYCERIN, POLYGLYCERYL-10 LAURATE, PHENOXYETHANOL, BUTYLENE GLYCOL, MALTODEXTRIN, XANTHAN GUM, LACTOBACILLUS FERMENT, CAULERPA LENTILLIFERA EXTRACT, CALCIUM CHLORIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, GELLAN GUM, PARFUM, BIOSACCHARIDE GUM-1, SODIUM BENZOATE, PLANKTON EXTRACT, CITRIC ACID, BENZYL ALCOHOL.