Ascolip liposomski vitamin C 1000 mg

Učinkovita dostavna oblika vitamina C (1000 mg). Doseže kar 70 % višjo koncentracijo v krvi in se 2-krat dlje zadrži v krvnem obtoku kot vitamin C v prahu.

Vsebuje 30 vrečic za 30 dni.

Veganska formula.

29,89

Seznam želja Seznam želja Seznam želja

Patentirana LIPOSHELL® tehnologija brez uporabe alkohola omogoča nastanek majhnih liposomov (mehurčkov) z izjemno dobro absorpcijo. Ob povečanih potrebah po vitaminu C zaradi stresa, okužbe in podobnih stanj, s pomočjo liposomov v kri dostavimo več vitamina C, ki se počasneje izloča.

Biorazpoložljivost liposomov LIPOSHELL® je klinično preizkušena.*

Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, nastajanju kolagena v koži, žilah, kosteh, hrustanca, dlesni in zob ter zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Prispeva tudi k sproščanju energije pri presnovi, delovanju živčnega sistema, normalnemu psihološkemu delovanju, zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti in obnovi reducirane oblike vitamina E.

Vegetarijansko/veganska formula.

Uporaba:

Priporočen dnevni odmerek in navodila za uporabo: 1 vrečica 1-krat dnevno. Vsebino vrečice lahko raztopite v majhni količini navadne vode ali pa jo zaužijete neposredno. Zaradi specifičnega okusa priporočamo, da si pripravite napitek in ga popijete po slamici. Izdelek je namenjen za uporabo pri povečanih potrebah vitamina C.

INCI sestavine:

Sestava: Vitamin C 1000 mg

1 vrečica (5g) % PDV*: 1250 %
*Priporočen dnevni vnos

Sestavine: sredstvo za povečanje prostornine: glicerol, voda, natrijev L-askorbat, lecitin (repični in iz soje), stabilizator: pektini, naravna aroma, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina.