AQUA MARIS Classic pršilo za nos

Blagodejna morska voda Jadranskega morja, ki vlaži in čisti suh razdražen nos ter omogoča dolgotrajno negovanje razdražene in  suhe nosne sluznice.

Primeren je za vsakodnevno uporabo.

6,49

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Vsebina pakiranja

30 ml

Vrsta izdelka

Pršilo

Delovanje nosne sluznice in normalno dihanje je odvisno od vlažnosti sluznice. Aqua Maris® Classic vlaži, čisti in obnavlja nosno sluznico.
Kdaj in kako uporabljati Aqua Maris Classic pršilo za nos ?
Za vzdrževanje vsakodnevne higiene nosu raspršite 1-2 krat v vsako nosnico. Postopek lahko ponavljate večkrat dnevno tekom daljšega obdobja.

Pri suhi in razdraženi nosni sluznici, ki je posledica bivanja v spremenjenih mikroklimatskih pogojih kot je izredno suh zrak (klimatizirani prostori) ali onesnažen zrak, pri naglih temperaturnih spremembah in kakovosti zraka (npr. med potovanji), razpršite Aqua Maris® Classic pršilo za nos 3-4 krat v vsako nosnico, po potrebi.

Iz higienskih razlogov je potrebno, da vsak proizvod uporablja le ena oseba.
Ker Aqua Maris Classic podpira fiziološko stanje sluznice in nima sistemskih učinkov, je primeren za otrok, nosečnice in doječe matere. Zaradi svoje nežnosti je primeren za vsakodnevno uporabo.

Uporaba:

Pred prvo uporabo odstranite zamašek in pritisnite 2-3 krat na pršilko, da se sprosti zrak.

Opozorila:

Ni posebnih pogojev shranjevanja. Shranjujte nedosegljivo otrokom.
Ne uporabljajte proizvoda po preteku roka uporabnosti.

INCI sestavine:

Raztopina vsebuje morsko vodo iz Jadrana, ki je bogata s solmi in oligoelementi. Oligoelementi, ki so prisotni v raztopini imajo pomembno vlogo pri vzdrževanju normalnega delovanja nosne sluznice, kar omogoča prehodnost zgornjih dihalnih poti.