AQUA MARIS Strong pršilo za nos

Hipertonična morska voda iz Jadrana na naraven način odmaši nos pri prehladih, alergijah in gripi. Primeren za odrasle in otroke starejše od 3 let. Varen za uporabo pri nosečnicah.

6,19

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Vsebina pakiranja

30 ml

Vrsta izdelka

Pršilo

Hipertonična morska voda iz Jadrana na naraven način odmaši nos pri prehladih, alergijah in gripi. Primeren za odrasle in otroke starejše od 3 let. Varen za uporabo pri nosečnicah.

Namen

Normalno dihanje je odvisno od stanja nosne sluznice. Prehlad, alergija, gripa, operacijski posegi v nosu in številna druga stanja izzovejo povečano izločanje in otečenost nosne sluznice. V takih primerih je prehodnost nosu zmanjšana zaradi cesar je onemogočeno pravilno dihanje tako pri otrocih kot pri odraslih.

Pakiranje

30 ml hipertonicne raztopine (200  odmerkov) brez konzervansov v steklenički z odmerno aplikatorsko pršilko.

Kdaj In kako uporabljati Aqua Maris® Strong pršilo za nos?

Aqua Maris® Strong deluje kot naravni dekongestiv {odmaši nos). Hipertonicna raztopina z visoko koncentracijo soli zaradi osmotskega gradienta veze odvečno tekočino iz nosne sluznice s čimer zmanjša njeno otekanje in olajša dihanje skozi nos.

Priporočamo osebam z zamašenim nosom in oteženem dihanjem pri:

  • alergijah,
  • prehladih in
  • gripi.

Lahko se uporablja samostojno ali v kombinaciji s predpisano  terapijo.

 

Uporaba:

Aqua Maris® Strong prsilo za nos rasprsite 1-2 krat v vsako nosnico nekajkrat dnevno, po potrebi tudi večkrat na dan.
Uporabljajte dokler je nos zamašen, nato uporabite Aqua Maris® Classic pršilo za nos (izotonična morska voda) za vzdrževanje vsakodnevne higiene.

Ker Aqua Maris® Strong prsilo za nos podpira fiziološko stanje nosne sluznice in nima sistemskih učinkov, je primeren za odrasle in otroke starejše od 3 let.

Opozorila:

Ni posebnih pogojev shranjevanja. Shranjujte izven dosega otrok . Proizvoda ne uporabljajte po preteku roka uporabnosti.

INCI sestavine:

100% morska voda iz Jadrana. Blagodejna morska voda iz Jadranskega morja bogata s solmi in oligoelementi.
V raztopini prisotni oligoelementi imajo pomembno vlogo pri vzdrževanju normalne funkcije nosne sluznice, kar omogoča prehodnost zgornjih dihalnih poti.

Brez konzervansov.