20%

BABOR Ampule Repair After Sun, ampule za kožo izpostavljeno UV žarkom

Aktivni koncentrat v ampuli, ki poskrbi za optimalno regeneracijo kože po izpostavitvi UV-sevanju.

20,79 25,99

Najboljša cena v 30 dneh: 20,79.

2 na zalogi

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije

Aktivni koncentrat v ampuli, ki poskrbi za optimalno regeneracijo kože po izpostavitvi UV-sevanju. Intenzivno pomirja rdečico, pekoč občutek, občutek zategovanja kože, ki nastanejo kot posledica izpostavitve sončnim žarkom. Podpira lastni obrambni mehanizem kože pred prostimi radikali in zunanjimi stresorji. Formulacija vsebuje: izvleček navadnega trsa in gobe poria kokos, ki kožo pomirjata in zmanjšujeta vnetja. Izvleček rožmarina, sladkornega trsa in sladkorne pese bodo pomirili rdečico in podpirali lastno zaščito kože. Koža je vidno pomirjena.

Kaj so aktivni koncentrati – ampule?
– aktivne sestavine v idealni koncentraciji (2 ml),
– visoka koncentracija aktivnih učinkovin,
– prilagojene intenzivnim lepotnim terapijam,
– takojšen učinek,
– dnevni lepotni eliksir,
– enoodmerno pakiranje, steklena, sterilna embalaža, ki nudi najvišjo stopnjo zaščite aktivnih učinkovin.

Uporaba:

Ampulo uporabite po čiščenju kože z BABOR CLEANSING proizvodi. Pred uporabo dobro pretresite. Ampule lahko odprete s pomočjo kozmetičnega robčka ali s priloženim nastavkom za odpiranje ampule. Prelomite jo na vratu (ožjem zgornjem delu), ki je obarvan. Koncentrat nanesite na dlan in nato enakomerno nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nežno vtrite v kožo s krožnimi gibi. Nato nanesite izbrano negovalno kremo.

Opozorila:

Ampule so samo za zunanjo uporabo! Ampulo odprite, kot je navedeno v priloženih navodilih ali piktogramu na notranji strani embalaže. Če ampula ni pravilno odprta ter so koščki stekla odlomljeni in pridejo v izdelek, se izdelka ne sme uporabljati in ga je treba zavreči. Uporaba izdelka, ki vsebuje steklene delce, lahko povzroči hude poškodbe.

INCI sestavine:

AQUA, POLYGLYCERYL-5 LAURATE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, BETAINE, METHYLPROPANEDIOL, PANTHENOL, PHENOXYETHANOL, PARFUM, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, POLYGLYCERYL-5 TRIOLEATE, ETHYL FERULATE, MENTHYL ETHYLAMIDO OXALATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT, SODIUM BENZOATE, PHRAGMITES KARKA EXTRACT, PORIA COCOS EXTRACT, PANTOLACTONE, DISODIUM URIDINE PHOSPHATE, TOCOPHERO