25%

Alchemy Care Serum Hydrating Oils MARULA OIL, serum z marula oljem

Marula olje z oljem grozdnih pešk in vitaminom A z intenzivnim hranljivim delovanjem. Z odličnimi antimikrobnimi, antioksidativnimi in protivnetnimi aktivnimi sestavinami močno nahrani celice in izboljša videz kože, saj poveča proizvodnjo kolagena ter posledično zmanjša videz izraznih linij in gub. Zahvaljujoč delovanju vitamina C popravlja in obnavlja kožno bariero.

11,17 14,89

Najboljša cena v 30 dneh: 11,17.

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Vsebina pakiranja

30 ml

Blagovne znamke

Tip kože

Marula olje z oljem grozdnih pešk in vitaminom A z intenzivnim hranljivim delovanjem, zahvaljujoč visoki vsebnosti omega-6 in -9, linolenski kislini, sterolom, lavonoidom, katehinom, stearinski kislini ter vitaminu C in E. Z odličnimi antimikrobnimi, antioksidativnimi in protivnetnimi aktivnimi sestavinami močno nahrani celice in izboljša videz kože, saj poveča proizvodnjo kolagena ter posledično zmanjša videz izraznih linij in gub. Zahvaljujoč delovanju vitamina C in deaktivaciji prostih radikalov učinkovito popravlja in obnavlja kožno bariero.

Brez parabenov, brez mineralnih olj. Ni testirano na živalih. Certificirano veganski (ACENE VEGAN) in naravni izdelek (ACENE NATURAL). Papir za njegovo embalažo prihaja iz pogozdenih dreves in je brez klora. Uporabljeno steklo je reciklirano.

Uporaba:

Nekaj kapljic seruma nanesite na predhodno očiščeno kožo obraza, vratu in dekolteja, pred običajnim nanosom ostalih serumov/ krem zjutraj in/ali zvečer. Nežno masirajte, dokler se popolnoma ne vpije. Ne izpirajte. Priporočljiva je vsakodnevna uporaba.

Opozorila:

Kozmetični izdelek. Ni primerno za uživanje. Izogibajte se stiku z očmi. Če pride do draženja kože, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Uporabljajte izključno na zdravi in nepoškodovani koži. Pred uporabo je priporočljivo narediti kožni test za ugotavljanje morebitne preobčutljivosti na izdelek. Hraniti izven dosega otrok.

INCI sestavine:

VITIS VINIFERA SEED OIL, SCLEROCARYA BIRREA SEED OIL, RETINYL PALMITATE, TOCOPHEROL, PELARGONIUM GRAVEOLENS FLOWER OIL, CITRONELLOL, GERANIOL, LINALOOL.