25%

Alchemy Care Serum Antiaging DMAE 3% FORMULA, serum s 3% DMAE

Koncentriran učvrstitveni serum proti staranju s 3% dimetilaminoetanolom (DMAE), ki deluje na različnih ravneh: poveča zadrževanje vode v dermisu, spodbuja sintezo kolagena in dermalnih GAG ter inducira intenzivno regeneracijo kože.

12,67 16,89

Najboljša cena v 30 dneh: 12,67.

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Vsebina pakiranja

30 ml

Blagovne znamke

Država izvora

Španija

Tip kože

, ,

Koncentriran učvrstitveni serum proti staranju s 3% dimetilaminoetanolom (DMAE), ki deluje na različnih ravneh: poveča zadrževanje vode v dermisu, spodbuja sintezo kolagena in dermalnih GAG ter tako vpliva na kvaliteto strukture tkiva, poveča sproščanje acetilholina in s tem inducira intenzivno regeneracijo kože. Priporočljiv je za vse tipe kože, še posebej za zdravljenje znakov staranja in izgube čvrstosti kože.

Uporaba:

Nekaj kapljic seruma nanesite na predhodno očiščeno kožo obraza, vratu in dekolteja, pred običajnim nanosom ostalih serumov/ krem zjutraj in/ali zvečer. Nežno masirajte, dokler se popolnoma ne vpije. Priporočljiva je vsakodnevna uporaba.

Opozorila:

Izogibajte se stiku z očmi. Če pride do draženja kože, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Uporabljajte izključno na zdravi in nepoškodovani koži. Pred uporabo je priporočljiv krpični test. Hraniti izven dosega otrok.

INCI sestavine:

AQUA, DIMETHYLAMINOETHANOL TARTRATE, MANNITOL, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYGLYCERIN.