25%

Alchemy Care Serum Acid Peelings PLUS PEELING FORMULA, intenziven kislinski piling s 15% AHA kislinami

Intenziven piling s 15 % alfa hidroksi kislinami (AHA) za globinsko eksfoliacijo (luščenje) kože in obnavljanje celic od znotraj. Izboljša teksturo kože, deluje keratolitično, uravnava odvečni sebum in zoži pore.

Posebej indicirano za mastno kožo, kožo nagnjeno k aknam, zadebeljeno povrhnjico ali za tiste, ki se soočajo z madeži in/ ali brazgotinami nastalimi zaradi aken.

11,17 14,89

Najboljša cena v 30 dneh: 11,17.

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Vsebina pakiranja

30 ml

Blagovne znamke

Tip kože

Intenziven piling s 15 % alfa hidroksi kislinami (AHA) za globinsko eksfoliacijo (luščenje) kože in obnavljanje celic od znotraj.

Formula Peeling Plus vsebuje mešanico mlečne, citronske, salicilne in mandljeve kisline, ki delujejo v sinergiji za doseganje najboljših rezultatov.

Posebej indicirano za mastno kožo, kožo nagnjeno k aknam, zadebeljeno povrhnjico ali za tiste, ki se soočajo z madeži in/ ali brazgotinami nastalimi zaradi aken.

Izboljša teksturo kože, oži pore, obnavlja, deluje keratolitično in uravnava količino sebuma v koži.

Brez olja. Brez parabenov in mineralnih olj. Ni testirano na živalih.

Uporaba:

Nočna uporaba ☾

Zvečer na predhodno očiščen obraz nanesite nekaj ​​kapljic izdelka, izogibajte se predelu okoli oči. Pustite delovati 5 minut in odstranite z mlačno vodo. Nato nanesite kremo. Naslednje jutro uporabite kremo z zaščitnim faktorjem, da preprečite morebitno fotosenzibilnost. Priporočljiva je uporaba 2x tedensko.

Opozorila:

Izogibajte se stiku z očmi. Med uporabo Plus Formule je zaradi povečane občutljivosti na sončno svetlobo priporočljiva uporaba kreme z zaščitnim faktorjem. Če pride do draženja kože, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Uporabljajte izključno na zdravi in nepoškodovani koži. Pred uporabo je priporočljiv krpični test. Hraniti izven dosega otrok.

INCI sestavine:

AQUA, ALCOHOL DENAT, LACTIC ACID, CITRIC ACID, SALICYLIC ACID, HYDROXYETHYLCELLULOSE, MANDELIC ACID.