25%

Alchemy Care Serum Acid Peelings GLYCOLIC ACID 15% FORMULA, serum s 15% glikolno kislino

Nočni serum s 15% glikolno kislino, alantoinom in aloe vero za globoko obnovo, površinsko odstranjevanje odmrlih celic kože in poenotenje tena. 

11,17 14,89

Najboljša cena v 30 dneh: 11,17.

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Vsebina pakiranja

30 ml

Blagovne znamke

Tip kože

Nočni serum s 15% glikolno kislino, alantoinom in aloe vero za globoko obnovo, površinsko odstranjevanje odmrlih celic kože in poenotenje tena. Za popolno reteksturiranje kože na zelo učinkovit način, brez draženja.

Uporaba:

Zvečer nanesite nekaj kapljic izdelka na čisto kožo obraza. Izognite se predelu okoli oči. Nato nadaljujte z nanosom kreme. Priporočljivo je, da serum nanašate izmenično vsak naslednji večer (približno 3x na teden).

Opozorila:

Kozmetični izdelek. Ni primerno za uživanje. Izogibajte se stiku z očmi. Če pride do draženja kože, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Uporabljajte izključno na zdravi in nepoškodovani koži. Pred uporabo je priporočljivo narediti kožni test za ugotavljanje morebitne preobčutljivosti na izdelek. Hraniti izven dosega otrok.

INCI sestavine:

AQUA, GLYCOLIC ACID, GLYCERIN, TRIETHANOLAMINE, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, SODIUM HYDROXYDE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, BENZYL ALCOHOL, PANTHENOL, BISABOLOL, ALLANTOIN, DISODIUM EDTA, T-BUTYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID, FARNESOL, CITRIC ACID, ASCORBIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, SODIUM SULFITE.