25%

Alchemy Care Cosmetics Make-up Fluid Foundation Medium, puder za obraz

Izredno lahek puder, ki poleg pigmentov vsebuje tudi aloa vero, jojoba olje in vitamin E. Pigmenti zagotavljajo srednjo prekrivnost, ostale sestavine pa kožo še dodatno negujejo.

Odtenek Medium je primeren za večino ljudi ter fototip 2 ali 3.

14,17 18,89

Najboljša cena v 30 dneh: 14,17.

Seznam želja Seznam želja Seznam želja

Lahki puder z aloa vero, jojoba oljem in vitaminom E. Zagotavlja srednjo prekrivnost. Na voljo je v 4 odtenkih (Porcelain, Light, Medium, Brown), kar odgovarja večini tenov kože.

Certificirano veganski (ACENE VEGAN), naravni (ACENE NATURAL) in organski izdelek (ACENE ORGANIC).
Ne vsebuje parabenov in mineralnih olj.
Ni testirana na živalih.

Uporaba:

Nanesite majhno količino izdelka z pomočjo gobice ali čopiča. Izdelek razporedite po celotnem obrazu. Izdelek se lahko nanaša z rokami ali se zmeša z dnevno/nočno kremo za obraz. Izdelek odstranite z obraza z čistilnim izdelkom Alchemy Care Cosmetics The 2Pheases cleanser in nato očistite koži z čistilno peno Alchemy Care Cosmetics The Cleansing Foam.

Opozorila:

Kozmetični izdelek. Ni primerno za uživanje. Izogibajte se stiku z očmi. Če pride do draženja kože, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Uporabljajte izključno na zdravi in nepoškodovani koži. Pred uporabo je priporočljivo narediti kožni test za ugotavljanje morebitne preobčutljivosti na izdelek. Hraniti izven dosega otrok.

INCI sestavine:

PRÓXIMAMENTE.