25%

Alchemy Care Hydrating Creams BARRIER CREAM, vlažilna krema za obnovo kožne pregrade

Vlažilna krema s svilnato teksturo in lahkim zaključkom, bogata s ceramidi in maščobnimi kislinami, za popolno obnovo barierne funkcije, zahvaljujoč olju Chia semen in ceramidom. Obnavlja, regenerira in hidrira tudi najbolj suho kožo ter ima odlično pomirjujoče delovanje.

15,67 20,89

Najboljša cena v 30 dneh: 15,67.

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Vsebina pakiranja

50 ml

Blagovne znamke

Tip kože

Vlažilna krema s svilnato teksturo in lahkim zaključkom, bogata s ceramidi in maščobnimi kislinami, za popolno obnovo barierne funkcije, zahvaljujoč olju Chia semen in ceramidom. Obnavlja, regenerira in hidrira tudi najbolj suho kožo.

Idealna za kombinacijo s serumom Alchemy Care Cosmetics Retinol 0.3, z AHA tretmaji in/ali abrazivnimi medicinsko-estetskimi tretmaji, zaradi odličnega pomirjujočega delovanja.

Certificirano veganski (ACENE VEGAN) in naravni izdelek (ACENE NATURAL). Brez parabenov, brez mineralnih olj. Ni testirano na živalih.

Uporaba:

Kremo nanesite na predhodno očiščeno kožo obraza, vratu in dekolteja, samostojno ali po nanosu ostalih serumov, zjutraj in/ali zvečer. Nežno masirajte, dokler se popolnoma ne vpije.

Opozorila:

Kozmetični izdelek. Ni primerno za uživanje. Izogibajte se stiku z očmi. Če pride do draženja kože, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Uporabljajte izključno na zdravi in nepoškodovani koži. Pred uporabo je priporočljivo narediti kožni test za ugotavljanje morebitne preobčutljivosti na izdelek. Hraniti izven dosega otrok.