15%

Alchemy Care Fragrance MOONLIGHT SHADOW BODY MIST, odišavljena vodica za telo

Glasba igra pod sencami lune. Pojavi se postava, ki pritegne vse poglede. Z odločnim korakom se odpravi po stopnicah. Ko gre mimo se vsakdo se obrne za njim. Okolje prežema s svojo aromo, kateri se ne more more nihče upreti, njegova privlačnost je nekaj, kar jo obdaja vsako noč. Bodite pripravljeni pritegniti pozornost s toplimi, mističnimi notami mošusa, vanilje, sandalovine, maline, robide, irisa in vijolic z Moonlight Shadow odišavljeno vodico za telo.

10,11 11,89

Najboljša cena v 30 dneh: 8,92.

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Vsebina pakiranja

250 ml

Blagovne znamke

Država izvora

Španija

Glasba igra pod sencami lune. Pojavi se postava, ki pritegne vse poglede. Z odločnim korakom se odpravi po stopnicah. Ko gre mimo se vsakdo se obrne za njim. Okolje prežema s svojo aromo, kateri se ne more more nihče upreti, njegova privlačnost je nekaj, kar jo obdaja vsako noč. Bodite pripravljeni pritegniti pozornost s toplimi, mističnimi notami mošusa, vanilje, sandalovine, maline, robide, irisa in vijolic z Moonlight Shadow odišavljeno vodico za telo.Glasba igra pod sencami lune. Pojavi se postava, ki pritegne vse poglede. Z odločnim korakom se odpravi po stopnicah. Ko gre mimo se vsakdo se obrne za njim. Okolje prežema s svojo aromo, kateri se ne more more nihče upreti, njegova privlačnost je nekaj, kar jo obdaja vsako noč. Bodite pripravljeni pritegniti pozornost s toplimi, mističnimi notami mošusa, vanilje, sandalovine, maline, robide, irisa in vijolic z Moonlight Shadow odišavljeno vodico za telo.

Uporaba:

Izdelek razpršite po celem telesu, v približni oddaljenosti 15 cm od kože. Za dodatno intenzivnost arome nanesite izdelek kot parfum na zapestja, za ušesa in kolena.

Opozorila:

Kozmetični izdelek. Za zunanjo uporabo. Ni primerno za uživanje. Izogibajte se stiku z očmi. Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Povzroči lahko resno draženje oči. Hraniti izven dosega otrok. Hraniti v hladnem in suhem prostoru. Hraniti ločeno od toplote, isker, odprtega ognja in vročih površin. Prepovedano kajenje. V PRIMERU STIKA Z OČMI: Previdno izpirajte z zadostno količino vode nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate. Nadaljujte z izpiranjem.

INCI sestavine:

ALCOHOL DENAT, AQUA, PARFUM, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LINALOOL, COUMARIN.