25%

Alchemy Care Carboxy Mask CO2 Therapy, aktivna čistilna maska s karboksi terapijo s CO2

Ekskluzivna aktivna čistilna maska z inovativno karboksi terapijo s CO2 iz bambusovega oglja. Ob aktivaciji na koži ustvari prijetno peno in absorbira nečistoče, toksine ter pusti kožo čisto, čvrsto in zdravo.

Primerna za vse tipe kože.

11,17 14,89

Najboljša cena v 30 dneh: 11,17.

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Vsebina pakiranja

100 ml

Blagovne znamke

Tip kože

Ekskluzivna aktivna čistilna maska z inovativno karboksi terapijo s CO2 iz bambusovega oglja.

Karboksi terapija –  inovativna terapija s ”čudežnim” plinom, razglašena za največji preboj v lepotni industriji od botoksa dalje. Je minimalno invazivna in varna klinično dokazana metoda za obnovo in pomladitev kože.

Ob aktivaciji na koži ustvari prijetno peno in absorbira nečistoče, toksine ter pusti kožo čisto, čvrsto in zdravo.

 

 

Uporaba:

Izdelek nanesite po celotnem obrazu in pustite, da se delci bambusovega oglja aktivirajo. Ob aktivaciji se začnejo pojavljati mehurčki, ki ustvarijo prijetno peno. Pustite delovati približno 12 minut. Nato odstranite s toplo vodo. Priporočljiva je uporaba 1- do 2-krat na teden.

Opozorila:

Kozmetični izdelek. Ni primerno za uživanje. Izogibajte se stiku z očmi. Če pride do draženja kože, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Uporabljajte izključno na zdravi in nepoškodovani koži. Pred uporabo je priporočljiv krpični test. Hraniti izven dosega otrok.

INCI sestavine:

AQUA , BETAINE , COCAMIDO PROPYLBETAINE , CAPRYLIC/CAPRICTRIGLYCERIDES, DICARPYLYLCARBONATE, POLYGLYCERYL–4CAPRATE, METHYLNONAFLUOROBUTYLETHER, PHENOXYETHANOL, CARBOMER, TRIETHANOLAMINE, CHARCOAL POWDER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TITANIUM DIOXIDE.