25%

Alchemy Care Ampoules VITAMINS – PROTEOGLYCANS PLUS, ampule s proteoglikani

Koncentrirane ampule z enkratnim odmerkom za 30-dnevno terapijo. Za intenzivno revitalizacijo kože zahvaljujoč vitaminu C, aloe veri in glukozaminoglikanom, ki privlačijo vodo, jo zadržujejo v koži ter tako ohranjajo ustrezno vlažnost in vitalnost kože.

18,67 24,89

Najboljša cena v 30 dneh: 18,67.

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Vsebina pakiranja

30 x 2 ml

Blagovne znamke

Tip kože

Koncentrirane ampule z enkratnim odmerkom za 30-dnevno terapijo. Za intenzivno revitalizacijo kože zahvaljujoč vitaminu C, aloe veri in glukozaminoglikanom, ki privlačijo vodo, jo zadržujejo v koži ter tako ohranjajo ustrezno vlažnost in vitalnost kože. Primerne so za vse tipe kože.

Uporaba:

Priporočljivo je, da nanesete eno ampulo na aplikacijo. Primerne so za vse tipe. Lahko uporabite zjutraj in/ali zvečer pred kremo kot serum. Praktično pakiranje, popolno za pripravo kože v 30-ih dneh pred pomembnim dogodkom, zabavo ali posebno priložnostjo in/ ali potovanje.

Opozorila:

Kozmetični izdelek. Ni primerno za uživanje. Izogibajte se stiku z očmi. Če pride do draženja kože, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Uporabljajte izključno na zdravi in nepoškodovani koži. Pred uporabo je priporočljivo narediti kožni test za ugotavljanje morebitne preobčutljivosti na izdelek. Hraniti izven dosega otrok.

INCI sestavine:

AQUA , GLYCER IN , METHYLPROPANEDIOL , SODIUM CITRATE , ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT , CITRIC ACID , CAPRYLYL GLYCOL , GLYCOSAMINOGLYCANS , PEG 40 HYDROGENATED CASTOR OIL , GLYCOGEN , DISODIUM EDTA , SODIUM HYDROXIDE , ETHYL ASCORBIC ACID , PARFUM , PHENYLPROPANOL , SODIUM HYALURONATE , CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT , POTASSIUM SORBATE , SODIUM BENZOATE , CENTELLA ASIATICA EXTRACT , HAMAMELIS VIRGINIANA LEAF EXTRACT.