25%

Alchemy Care Ampoules INSTANT SMOOTHING – FLASH EFFECT VITAMIN C, ampule z vitaminom C

Koncentrirane ampule z enkratnim odmerkom za 30-dnevno terapijo. Za intenzivno infuzijo kože z izvlečkom kvinoje in vitamina C. Izbrišejo znake utrujenosti, zgladijo in mehčajo kožo, hkrati pa zagotovijo poenoten ten, dodaten sijaj in izboljšano vitalnost kože.

18,67 24,89

Najboljša cena v 30 dneh: 18,67.

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Vsebina pakiranja

30 x 1,5 ml

Blagovne znamke

Tip kože

Koncentrirane ampule z enkratnim odmerkom za 30-dnevno terapijo. Za intenzivno infuzijo kože z izvlečkom kvinoje in vitamina C. Nenadomestljive, ko gre za pomemben dogodek, zabavo ali posebnost priložnost. Izbrišejo znake utrujenosti, zgladijo in mehčajo kožo, hkrati pa zagotovijo poenoten ten, dodaten sijaj in izboljšano vitalnost kože.

Uporaba:

Priporočljivo je, da nanesete eno ampulo na aplikacijo. Primerne so za vse tipe. Lahko uporabite zjutraj in/ali zvečer pred kremo kot serum ali nad ličili, če želite korigirati kožo sredi dogodka in ji povrniti vitalnost.

Opozorila:

Kozmetični izdelek. Ni primerno za uživanje. Izogibajte se stiku z očmi. Če pride do draženja kože, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Uporabljajte izključno na zdravi in nepoškodovani koži. Pred uporabo je priporočljivo narediti kožni test za ugotavljanje morebitne preobčutljivosti na izdelek. Hraniti izven dosega otrok.

INCI sestavine:

AQUA, GLYCERIN, SOLUBLE COLLAGEN, METHYLPROPANEDIOL, SODIUM POLYACRYLATE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, LACTIC ACID, DIMETHYL MEA, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, GLYCOGEN, DISODIUM EDTA, PHENYLPROPANOL, PHENOXYETHANOL, PARFUM, SODIUM HYALURONATE, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, CENTELLA ASIATICA EXTRACT, HAMAMELIS VIRGINIANA LEAF EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE.