25%

Alchemy Care Ampoules INSTANT SMOOTHING – FLASH EFFECT HA, ampule s hialuronsko kislino

Koncentrirane ampule z enkratnim odmerkom za 30-dnevno terapijo. Za intenzivno infuzijo kože z izvlečkom kvinoje in hialuronske kisline. Izbrišejo znake utrujenosti, zgladijo in mehčajo kožo, medtem ko jo ohranjajo hidrirano in sočno.

18,67 24,89

Najboljša cena v 30 dneh: 18,67.

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Vsebina pakiranja

30 x 1,5 ml

Blagovne znamke

Tip kože

Koncentrirane ampule z enkratnim odmerkom za 30-dnevno terapijo. Za intenzivno infuzijo kože z izvlečkom kvinoje in hialuronske kisline. Nenadomestljive, ko gre za pomemben dogodek, zabavo ali posebnost priložnost. Izbrišejo znake utrujenosti, zgladijo in mehčajo kožo, medtem ko jo ohranjajo hidrirano in sočno.

Uporaba:

Priporočljivo je, da nanesete eno ampulo na aplikacijo. Primerne so za vse tipe. Lahko uporabite zjutraj in/ali zvečer pred kremo kot serum ali nad ličili, če želite korigirati kožo sredi dogodka in ji povrniti vitalnost.

Opozorila:

Kozmetični izdelek. Ni primerno za uživanje. Izogibajte se stiku z očmi. Če pride do draženja kože, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Uporabljajte izključno na zdravi in nepoškodovani koži. Pred uporabo je priporočljivo narediti kožni test za ugotavljanje morebitne preobčutljivosti na izdelek. Hraniti izven dosega otrok.

INCI sestavine:

AQUA, CHENOPODIUM QUINOA SEED EXTRACT, PHENOXYETHANOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM POLYACRYLATE, PARFUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYALURONATE, SODIUM HYDROXIDE, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE.