NeoStrata SKIN ACTIVE- REPAIR Citrate Solution (tedenski piling za domačo uporabo)

4 blazinice + Bionic Face Cream 10g

NeoStrata Skin Active Citriate Solution Pads, 1,5ml

Z 20% mešanico glikolne in citronske kisline, za boljši učinek proti staranju kože, vidno izboljša nepravilnosti na koži, jo naredi sijočo, bolj zdravega videza.

38,99

Popis želja Popis želja Popis želja
Zatvoriti
Dodatne informacije
Tip kože

4 blazinice + Bionic Face Cream 10g

NeoStrata Skin Active Citriate Solution Pads, 1,5ml

Z 20% mešanico glikolne in citronske kisline, za boljši učinek proti staranju kože, vidno izboljša nepravilnosti na koži, jo naredi sijočo, bolj zdravega videza.

Kreatorji originalnega glikolnega pilinga so ustvarili zelo učinkovit tedenski piling za domačo nego, z naprednimi učinkom proti staranju, ki vidno izboljša nepravilnosti na koži in jo naredi sijočo, bolj zdravega videza. Klinično dokazano izboljša sijaj, čistost in teksturo kože. Glikolna in citronska kislina luščita in pospešita celično obnovo, kar čisti pore, gladi in izboljša ten kožne.

Indikacije:

– razširjene pore,
– drobne gube,
– komedonske in papulopustolozne akne,
– oslabljen tonus kože,
– koža brez sijaja,
– sončne lise.

Kontraindikacije:

– Atopijski dermatitis,
– Seboroični dermatitis,
– Tanka, ranljiva in zelo suha koža,
– Aktivno vnetje kože,
– Okužba z bakterijami ali glivami.

Rezultat: koža izgleda bolj sveža, bolj zdrava, gladkejša in ten je enakomernejši.

Ta enostavni piling ne potrebuje nevtralizacije. Blazinice so idealane za tedenski piling in glajenje kože.

Upotreba:

1: Očistite obraz z Neostrata nežnim čistilom brez mil.

2: Nanesite piling z blazinico na ves obraz. Izogibajte se področju okoli oči, ust, in vseh občutljivih področij. Blazinico po uporabi zavrzite.

3: Pazljivo opazujte odziv kože, rdečico in stopnjo spremljajočih neprijetnih občutkov, kot sta pekoč občutek, srbečica.

4: Po največ treh urah obraz temeljito sperite z nežnim Neostrata čistilom, če pa se pojavi draženje ( skelenje več kot 3min, povezano z rdečino, srbenjem in oteklino kože), sperite takoj.

5: Nanesite zaščitno vlažilno kremo (Bionic Face Cream).

Citriate Solution Peel Pads lahko uporabite 1x tedensko. Če se pojavi draženje, podaljšajte časovni razmik med pilingi. Izdelek lahko uporabljate skupaj z vašo NEOSTRATA® rutino.

Uporaba NeoStrata RESTORE Bionic Face Cream:

- kremo nanesite na očiščen obraz in vrat dvakrat dnevno.

Upozorenja:

Samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se stiku z očmi. Če se pojavi draženje, prekinite z uporabo. Shranjujte nedosegljivo otrokom. V primeru zaužitja poiščite medicinsko pomoč.

Posebno upozorenje:

- Pri osebah, ki imajo pogoste težave s ponavljajočimi vnetji ali draženjem kože obraza, svetujemo pregled pri dermatologu pred uporabo krem, ki vsebujejo višjo koncentracijo AHA kislin.
- Izdelek vsebuje Alpha Hydroxy Kisline (AHA), ki lahko povečajo občutljivost na sonce in verjetnost sončnih opeklin. Uporabljajte zaščitne kreme in oblačila, medtem ko uporabljate izdelke z AHA in še nekaj tednov po prenehanju uporabe.
- Izdelek vsebuje Alpha Hydroxy Kisline (AHA) in lahko povzroči luščenje, zbadanje ali draženje kože. Za nekatere je to lahko del običajnega procesa obnavljanja kože. Neprijetni simptomi se sčasoma ublažijo, ker se koža privadi na kisline. Uvajanje izdelkov z AHA kislinami se lahko prične z manj pogosto uporabo, ki lahko postane pogostejša, ko se koža navadi. Ker se čistijo pore, se lahko pojavijo tudi izbruhi na koži. Prenehajte z uporabo ob pojavu močne rdečice, pekočem občutku na koži, srbenju, izpuščajih, otekanju ali pojavu mehurjev.

INCI sastojci:

20 % mešanica glikolne kisline in antioksidantne citronske kisline.