HL Renew Formula Anti-aging Serum, obnavljajući serum za pomlađivanje

Edinstven serum z žametno teksturo, ki nevtralizira proste redikale i upočasni proces staranja kože.

Pogodno za sve tipove kože.

84,89

Popis želja Popis želja Popis želja
Zatvoriti
Dodatne informacije
Sadržaj paketa

30 ml

Tip kože

Brand

Edinstven serum z žametno teksturo, ki vsebuje posebno učinkovito kombinacijo močnih antioksidantov: alfa-lipoično kislino ter vitamina E in C. Serum se vpije v globje plasti kože, deluje tako, da nevtralizira proste radikale i upočasni proces staranja kože. Pomaga pri procesu regeneracije in varuje kožo pred vplivom zunanjih dejavnikov (fotostaranje).

Pogodno za sve tipove kože.

Ključni sastojci:

Alfa – lipoična kislina, vitamin C, vitamin E

Izdelki linije HL RENEW Formula:

Linija Renew Formula je učinkovita za upočasnitev procesa staranja kože, deluje antioksidativno in kljubuje vplivu negativnih zunanjih dejavnikov na kožo, predvsem UV žarkov. Izdelki so osnovani na inovativnih sestavinah, kot so alfa-lipoična kislina, kombinacija vitaminov A, E in F, probiotiki. Izdelki iz linije so primerni za vse tipe kože, ji dajejo nežen, gladek ter sijoč videz.

Upotreba:

Nanesite 1 do 2x dnevno na očiščeno in suho kožo obraza.

Upozorenja:

Izdelek se sme uporabljati samo v predvidene namene in v skladu z navodili. Ne uporabljajte, če se zavedate kakršne koli občutljivosti na katero od sestavin. Pri pojavu rdečice ali srbenja prenehati z uporabo.
Če izdelek zaide v oči, ga je potrebno temeljito izprati z veliko čiste vode, če se draženje nadaljuje, se posvetujte z zdravnikom.
Ni za oralno uporabo. Hraniti stran od dosega otrok.