Derma-Luxe LASH Intense lash maskara

Maskara za intenzivni volumen trepalnic.

17,89

Popis želja Popis želja Popis želja
Zatvoriti
Dodatne informacije
Sadržaj paketa

10,5 g

DERMALUXE LASH Intense lash maskara
MASKARA ZA INTENZIVNI VOLUMEN TREPALNIC

INTENSE LASH maskara s svojo odlično krtačko i gostimi ščetinami v trenutku zagotavlja izrazit volumen vaših trepalnic. Poudari prav vsako trepalnico na vaših očeh, jih lepo prečeše, loči in zgosti. Celo najtanjše in redke trepalnice bodo videti goste.

Očarljiv volumen trepalnic bo vaš pogled poglobil in poudaril. Vaše oči zagotovo ne bodo ostale neopazne!

Pruža ravnomjerna primjena in ne ustvarja grudic, tudi, ko maskaro nanesete v večih slojih. Maskara trepalnic ne zlepi, se na trepalnicah hitro posuši in ne povzroča madežev okoli oči. Je izredno obstojna, zato bo na trepalnicah zdržala ves dan.

 

ZAKAJ IZBRATI DERMA-LUXELASH INTENSE LASH MASKARO:
  • Na trepalnicah se hitro suši in jih ne zlepi.
  • Ne uzrokuje mrlje oko očiju.
  • Iznimno je postojan.
  • Preprosta za uporabo.
NAŠA PREPORUKA

Za še intenzivnejši učinek pred uporabo maskare priporočamo nanos Wild Lash primerja – podlage za nanos trepalnic, ki vpliva tudi na rast trepalnic.

Upotreba:

Maskaro nanesite z nežnimi cik-cak gibi, da zajamete tudi najkrajše trepalnice. Za intenzivno goste trepalnice priporočamo dva nanosa. Počakajte, da se posuši in nanesite še eno plast.

Posebno upozorenje:

Svi aktivni sastojci su pažljivo odabrani, provjereni, dokazano učinkoviti i sigurni za korištenje! Proizvod nije testiran na životinjama.

INCI sastojci:

Aqua, CI 77499, parafin, sintetski pčelinji vosak, palmitinska kiselina, akacija senegal guma, polibuten, triakontanil PVP, stearinska kiselina, butilen glikol, Copernicia Cerifera Cera gliceril stearat, trietanolamin, fenoksietanol, hidroksietilceluloza, etilheksilglicerin