Curaprox Denture Bath Weekly, kupka za zubne proteze

Tjedna nežna in ljubeča nega za vašo zobno protezo oziroma ortodontskega aparata.

8,89

Popis želja Popis želja Popis želja
Zatvoriti
Dodatne informacije
Sadržaj paketa

100 ml

Uporabljajte ta koncentrat enkrat tedensko in tako svoji protezi oziroma ortodontskemu aparatu zagotovite intenzivno, blago in skrbno nego – s kopeljo, ki jih bo nežno očistila in razkužila. BDC 105 lahko še podaljša življenjsko dobo protez in ortodontskih aparatov!

Tudi če potrebujete nekaj časa, da se je privadite: proteza je pozitiven prispevek k vašemu zdravju in dobremu počutju. Z njo ste videti mlajši. Daje vam novo samozavest pri stiku z drugimi, lažje žvečite in govorite.

  • Obkroženi ste že z dovolj kemičnimi snovmi. Curaprox BDC zagotavlja naravno nego
  • Vsebuje citronsko kislino in evkaliptusovo olje
  • Brez abrazivnih sredstev, klorovodikove kisline in drugih snovi, ki dražijo usta
  • Poveča udobje in vsakodnevno samozavest pri nošenju
  • Proteze so leta videti kot nove
  • Usta in dlesni ostanejo zdravi
Upotreba:

Škatlico za čiščenje BDC 110 napolnite s koncentratom do oznake oziroma tako, da bo dno notranjega dela škatlice pokrito. V škatlico položite protezo/zobni aparat in napolnite s toplo vodo. Razmerje med tekočino in vodo naj bo 1:10. To razmerje upoštevajte tudi če protezo hranite v drugačni škatlici. Proteza mora biti naslednjih 6 ur prekrita s tekočino. Nato jo splaknite pod tekočo vodo.

INCI sastojci:

Aqua, Citric Acid, Sodium Laureth Sulfate, Eucalyptol, 2-Brome-2-Nitropropane-1, 3-Diol, Sodium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Limonene.